Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'de Oyuncular Şimdiye Kadar 600 Milyon Saat Harcadı

 
 
Geliştirici CD Projekt, Twitter'da Cyberpunk 2077 oyuncularının şu ana kadar oyunda 600 milyon saat harcadığını paylaştı. Geçen yıl Aralık ayında piyasaya sürülen Cyberpunk hatalarıyla ön plana çıktı. Hatalarıyla ilgili çok şikayet gelmesine rağmen oyuncular oyun içinde oldukça fazla zaman geçirdi.
 
CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin resmi hesabı üzerinden oyuncuların oyunda toplam 600 milyon saat, yani neredeyse 70.000 yıl harcadıklarını tweetledi. Bu şimdiye kadar tüm platformlarda harcanan zamandır.  
 
Cyberpunk, Hollywood yıldızı Keanu Reeves tarafından seslendirilen Johnny Silverhand ile birlikte oyuncuların keşfetmesi için devasa bir fütüristik açık dünya sunuyor.
 
Oyun şu anda PC, Xbox One, Xbox Series X/ Series S, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Stadia'da mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gadgets Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Horizon Forbidden West Geliştirmenin Son Aşamalarında Olduğu Söyleniyor No More Heroes 1 ve 2 Önümüzdeki Hafta PC'ye Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2021 18:56:09

0
Boşa giden zamana bak birde ubisoft oyunlarına boş dwrler güya

BSC Misafiri

8.6.2021 18:55:10

0
Hisse sahipleri falan baskı yapmadı. Adamlar herseferinde oyun bitti gold oldu vs diyip erteledigi için hadi artık çıkarın bittiyse neyi bekliyoruz dediler.

Mettzell

8.6.2021 10:46:35

0
Dual sens eşliğinde PS5'de oynamak için next-gen güncellemesini bekliyoruz.

osmik97

8.6.2021 10:22:47

0
10 yıldır oyunu geliştirip bunu yapmışlar hala oyun buglı yapay zekası da kötü

gamerasi

5.6.2021 21:53:52

+1
Ben indirip çalıştırmadım bile. PS5 güncellemesini bekliyoruz.

TheNewAtilla

5.6.2021 17:14:11

+1
Korsanı, offline da sayarsak 1 milyarı geçmiş demektir

BSC Misafiri

5.6.2021 16:32:09

0
60 saati benimdir. 15 saatle yan ve ana görevler bitti, 25. saatimde her toplanabilir ve seçime göre açılan yan görevleri yaptım. O kadar para verdik lanet olsun deyip 30 saate yakında diğer sonları ve boş boş gezmeleri yaptım :) 2077 bana ders oldu, bir daha kralı olsa pre order yapmayacağım, adamlar çok güzel keklediler bizi.

Mütercim Bey

5.6.2021 15:34:44

+4
quote:

Orjinalden alıntı: 7ender Tamamen kendi aptallıklarının cezasını çektiler. Durduk yere kendileri çıkış tarihi verip, gold deyip, eski konsollarda performans sorunu yok deyip durdular. Hiç kimse çıkış için baskı yapmadı. Oyunun belli ki çok rahat bir 6-9 aylık daha ertelemeye ihtiyacı varmış... Bunlara rağmen; Harika bir dünya... Müthiş detaylı bir dünya... Muhteşem bir potansiyeli olan bir oyun... Bu oyundaki şehir bu tarz open-world oyunlar için standart olmalı artık. Her şeye rağmen oynadığım en iyi oyunlardan biriydi son zamanlarda. Oyuna 70-80 saat gömdüm bilgisayarda ve sadece bir bug ile karşılaştım. Yan görevlerin de çoğunu yapmaya çalıştım ayrıca. Oyunu bir daha Xbox platformunda satın alıp deneyimlemek için yeni nesil yamayı bekleyeceğim. Yapımcısı oyunu cidden kendi haline bıraksaydı çok farklı olabilirdi her şey... Hala nasıl böyle bir amatörlük yapabildiler hiç aklım almıyor...
Kelimesine kelimesine katılmakla beraber tek suçlu onlar da değil. Bence bu oyunun kötü çıkmasında 3 taraf suçlu. En çok suçlu sıralamasına koysak: 1.) Şirket sahipleri, hisse sahipleri vs: Oyunun erken çıkması konusunda baskı yapmaları. 2.) Yapımcılar, hisse sahiplerine muhtemelen oyunun durumu iyi diye yalan da söylenmiş olabilir. 3.) Oyun 2 defa ertelendiğinde oyunu iade edeceğim, çabuk çıkarın şu oyunu diyen, hatta tehdit bile eden oyuncular.

7ender

5.6.2021 15:14:53

+9
Tamamen kendi aptallıklarının cezasını çektiler. Durduk yere kendileri çıkış tarihi verip, gold deyip, eski konsollarda performans sorunu yok deyip durdular. Hiç kimse çıkış için baskı yapmadı. Oyunun belli ki çok rahat bir 6-9 aylık daha ertelemeye ihtiyacı varmış... Bunlara rağmen; Harika bir dünya... Müthiş detaylı bir dünya... Muhteşem bir potansiyeli olan bir oyun... Bu oyundaki şehir bu tarz open-world oyunlar için standart olmalı artık. Her şeye rağmen oynadığım en iyi oyunlardan biriydi son zamanlarda. Oyuna 70-80 saat gömdüm bilgisayarda ve sadece bir bug ile karşılaştım. Yan görevlerin de çoğunu yapmaya çalıştım ayrıca. Oyunu bir daha Xbox platformunda satın alıp deneyimlemek için yeni nesil yamayı bekleyeceğim. Yapımcısı oyunu cidden kendi haline bıraksaydı çok farklı olabilirdi her şey... Hala nasıl böyle bir amatörlük yapabildiler hiç aklım almıyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız