Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 için Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı

 
Cyberpunk 2077 PC versiyonu için hayran yapımı üçüncü şahıs modu yayınlandı.
 
Jelle Bakker tarafından hazırlanan bu mod, temelde bir Cheat Engine modu ve oyunu üçüncü şahıs perspektifinden oynamanıza olanak sağlıyor.
 
Kurulumunu gerçekleştirmek için nexusmods.com üzerinden indirip içerikleri Cyberpunk 2077\bin\x64\ kısmına atabilirsiniz. Ardından oyun içinde B tuşuna basarak kamerayı değiştirebilirsiniz. Dört farklı kamera açısı bulunuyor.

Mod hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bazı glitch ve bug gibi hatalarla karşılaşılabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Phil Spencer: Bethesda, Xbox'ın Geleceği için Çok Kritik Rol Oynayacak The Last Guardian Geliştiricisi Yeni Projesinin Sinyalini Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmehcik_71

11.1.2021 17:27:11

0
Oyunu bi tık sevmeye başladım

big Left

5.1.2021 05:09:02

+2
hareket halinde giden arabadan atlama animasyonu yapamayan adamlardan bu oyunu tps yapmasını beklemek biraz fazla olur.san andreas'ın animasyon ve fizikleri bu oyundan daha iyi şaka yapmıyorum.

tekel2000mavi

4.1.2021 23:47:56

0
Aynı şey Yapamıyor derken bilmediklerini kastetmiyorum

Firoles

4.1.2021 21:49:12

0
Umarım güncellemeyle yapımcılar PS5 kullanıcılarına sunarlar. :)

Himurajutsu

4.1.2021 17:55:55

+3
Kolaysa mı? Kolaysanın arkasına sığınılacak birşey değil bu. 2012 de oyunu duyuruyorsun ve 6-7 senedir de geliştiriyorsun ve bir arpa boyu kadar ilerleme kaydedememişsin. Bırakta oyuncular artık bağırsın çığırsın. 7 sene 7.. Ve hala yüzlerce bug var oyunda. Trailerlar ile herkesi kandırıp aldatırken iyiydi şimdi çeksinler. Tecrübesiz bir şirket olduklarını belliydi bu onlar için acı bir tecrübe oldu. Artık 2 kere düşünecekler ve trailerlar ile milleti aldatmayacaklar.

BSC Misafiri

4.1.2021 17:23:35

+1
cyber punk zaten 100 bilmem kaç gb ne bekliyosunuz yeni çıktı tabi hataları olucak, kolaysa siz oyun yapın

BSC Misafiri

4.1.2021 17:23:05

0
Hadi oyunu pc'de oynayanları anlıyorum da bunca tantanaya karşın ps4 sürümünü hala almaya devam edenler ne kafadalar onu merak ediyorum. Altı üstü 1 fps'nin hesabını yapanlar Dünya bazında konuşuyorum koşa koşa berbat çalışan oyunu alıyor.

dreamcast83

4.1.2021 16:05:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: tekel2000mavi Benim sorunum oyunla değil FPS (fpp) kamerayla Çünkü oynayamıyorum hadi beni geçtim bu tür büyük açık dünya "karakter" odaklı oyunlar kesinlikle tps olmalı Karakteri pipisine kadar tasarlayıp göstermemek büyük iş
Aynen sen kalk karakteri özelleştirmeye imkan sun sonra geç orda fps oyna insanlar hakikaten oyundan hiç anlamıyor birde yorum yapıyor bu oyunda kesinlikle tps moduda olmalıydı.

Souls_dd

4.1.2021 15:55:48

0
Fps her zaman daha iyidir

Philipp_Plein

4.1.2021 15:50:52

0
Yapamıyor değil yapmıyor! Adamların oyunu en başından beri FPS olarak yaptıklarını açıklamışlardı zaten.

haktan24

4.1.2021 15:17:51

0
ooo her cyberpunk haberinin altında yine kavga dövüş arkadaslar bırakın artık birbirinizi yemeyi millet yedi yuttu dlc bekliyor :D :D

oxenn

4.1.2021 15:11:09

0
evet katılıyorum. oyun en başından beri FPS olacak dendi ama ara sahneler TPS olarak sunulacak, ara sahnelerde karakterinizi görebileceksiniz demişlerdi. Aradan biraz zaman geçince bu sefer ara sahnelerde de FPS kamera açısı olacak çünkü fps kamera açısıyla kendinizi o anın içinde hissetmenizi istiyoruz falan demişlerdi

Himurajutsu

4.1.2021 14:41:26

+1
quote:

Mod hâlâ geliştirme aşamasında olduğu için bazı glitch ve bug gibi hatalarla karşılaşılabilir.
Oyundandır o canısı

Microphone Not Found

4.1.2021 13:45:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: ferhatezio <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Prequel Önce tps olacak diyip sonra ellerine yüzlerine bulaştırmışçasına fps olacağını açıklamasalardı belki ses çıkaran olmazdı. En iyi fps olarak oynanır demeleri çok doğal bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Editörlere de ne kadar güven olur tartışılır. Oyun ilk çıktığında yüksek puanları vardı sonra konsol sürümlerine tepki gelince puanlar değişti. Mesela Deus Ex de bir fps. Tps anları da var ama fps'ye döndüğünde ben pek keyif almıyorum. Çünkü karakterin önemli olduğu bir oyun. Bu oyunda da gördüğüm kadarıyla (gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü GTX 970 bu oyunu oynamaya yetmiyor sağ olsunlar) fps görüşte "adım attığının" hissi pek yok, eski fpsler gibi kayarak ilerliyor. Bu da gerçekliği biraz baltalıyor benim için. Karakterin adı ile ve açılış bölümlerinin seçimler arasında da pek fark olmaması eklenince oyun baştan eksiyle başlıyor. Çok az uğraşla bunlar düzeltilebilirdi. En azından tps seçeneği olabilirdi ki başta böyle olacağını söylüyorsa bir firma en azından seçenek sunarak gönül almalı.</blockquote> Merhaba. Sizin bahsettiğiniz oyun hangisi? Keza Cyberpunk olamaz çünkü firma en başından beri oyunun birinci şahıs kamera açısı ile çıkacağını söylemişti. üçüncü şahız kesinlikle düşünmüyoruz denmişti. Ayrıca bir diğer konu ise editörlere giden kopya pc versiyonu olduğu için konsollarda bu kadar kötü olduğunu bilmeleri mümkün değil. sonrasında bu muhabbet baya ortalığı karıştırmıştı hatta bile isteye gönderilmedi konsol kopyaları denmişti. bu konu yüzünden editörler zan altında kalmıştı. puanların daha sonra düşürülmesi bu sebepten olabilir. Oyunun kusurları hataları çok fazla kabul ediyorum oyunu savunmak gibi bir niyetim de yok zaten fakat eleştirdiğiniz kısımların oyun ile pek alakası yok gibi. ayrıca kıyasladığınız Deus ex oyunu son çıkan oyun mu bilemiyorum fakat o oyunun optimizasyonu da pek iyi sayılmaz. Keyifli forumlar.
Ben de baştan beri FPS olacak dendiğini hatırlıyorum. Son çıkan Deus Ex oyunu Mankind Divided'da da bu optimizasyon sorunu vardı, Hem de aynı Cyberpunk gibi konsollarda vardı optimizasyon sorunu. PC'de taş gibiydi. Özellikle de PS4'te oynanmaz haldeydi diye hatırlıyorum.

BSC Misafiri

4.1.2021 13:27:57

0
fps olarak tasarlanmış oyunlarda tps modu her zaman kütük gibi olur. ben cyberpunkı oynadığımda iyi ki fps olmuş dedim gece vakti night cityde dolaşmanın verdiği hissi tps ile alamazdık bence resmen yaşadım şehri

lamuarte

4.1.2021 13:17:20

0
Sen bana niye sinirini kustun kardeşim? CDPR CIO'su muyum ben. Ben sadece dediklerini ve olanları söyledim

BSC Misafiri

4.1.2021 13:01:17

+1
Animasyonları dandik olduğundan FPS kamera açısı ile gizlemeye çalışıyor işte yapımcı..

tekel2000mavi

4.1.2021 11:46:15

+3
Benim sorunum oyunla değil FPS (fpp) kamerayla Çünkü oynayamıyorum hadi beni geçtim bu tür büyük açık dünya "karakter" odaklı oyunlar kesinlikle tps olmalı Karakteri pipisine kadar tasarlayıp göstermemek büyük iş

FU-Frank Underwood

4.1.2021 10:14:39

+2
Oyun FPS ye falan uygun değil oyun bozuk ilk defa mı first person shooter oynuyorsunuz kardeşim. Bu oyuna FPS modu iyi derseniz id software'a hakaret etmiş olursunuz.

bobsantino

4.1.2021 09:45:27

+1
Bence yapamıyor. O kadar oyun hatasından sonra ben yapamadıkları için yapmadıklarını düşünüyorum.

ferhatezio

4.1.2021 09:18:44

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Prequel Önce tps olacak diyip sonra ellerine yüzlerine bulaştırmışçasına fps olacağını açıklamasalardı belki ses çıkaran olmazdı. En iyi fps olarak oynanır demeleri çok doğal bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Editörlere de ne kadar güven olur tartışılır. Oyun ilk çıktığında yüksek puanları vardı sonra konsol sürümlerine tepki gelince puanlar değişti. Mesela Deus Ex de bir fps. Tps anları da var ama fps'ye döndüğünde ben pek keyif almıyorum. Çünkü karakterin önemli olduğu bir oyun. Bu oyunda da gördüğüm kadarıyla (gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü GTX 970 bu oyunu oynamaya yetmiyor sağ olsunlar) fps görüşte "adım attığının" hissi pek yok, eski fpsler gibi kayarak ilerliyor. Bu da gerçekliği biraz baltalıyor benim için. Karakterin adı ile ve açılış bölümlerinin seçimler arasında da pek fark olmaması eklenince oyun baştan eksiyle başlıyor. Çok az uğraşla bunlar düzeltilebilirdi. En azından tps seçeneği olabilirdi ki başta böyle olacağını söylüyorsa bir firma en azından seçenek sunarak gönül almalı.
Merhaba. Sizin bahsettiğiniz oyun hangisi? Keza Cyberpunk olamaz çünkü firma en başından beri oyunun birinci şahıs kamera açısı ile çıkacağını söylemişti. üçüncü şahız kesinlikle düşünmüyoruz denmişti. Ayrıca bir diğer konu ise editörlere giden kopya pc versiyonu olduğu için konsollarda bu kadar kötü olduğunu bilmeleri mümkün değil. sonrasında bu muhabbet baya ortalığı karıştırmıştı hatta bile isteye gönderilmedi konsol kopyaları denmişti. bu konu yüzünden editörler zan altında kalmıştı. puanların daha sonra düşürülmesi bu sebepten olabilir. Oyunun kusurları hataları çok fazla kabul ediyorum oyunu savunmak gibi bir niyetim de yok zaten fakat eleştirdiğiniz kısımların oyun ile pek alakası yok gibi. ayrıca kıyasladığınız Deus ex oyunu son çıkan oyun mu bilemiyorum fakat o oyunun optimizasyonu da pek iyi sayılmaz. Keyifli forumlar.

S.P.E.C.I.A.L.

4.1.2021 08:17:55

+3
Önce tps olacak diyip sonra ellerine yüzlerine bulaştırmışçasına fps olacağını açıklamasalardı belki ses çıkaran olmazdı. En iyi fps olarak oynanır demeleri çok doğal bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Editörlere de ne kadar güven olur tartışılır. Oyun ilk çıktığında yüksek puanları vardı sonra konsol sürümlerine tepki gelince puanlar değişti. Mesela Deus Ex de bir fps. Tps anları da var ama fps'ye döndüğünde ben pek keyif almıyorum. Çünkü karakterin önemli olduğu bir oyun. Bu oyunda da gördüğüm kadarıyla (gördüğüm kadarıyla diyorum çünkü GTX 970 bu oyunu oynamaya yetmiyor sağ olsunlar) fps görüşte "adım attığının" hissi pek yok, eski fpsler gibi kayarak ilerliyor. Bu da gerçekliği biraz baltalıyor benim için. Karakterin adı ile ve açılış bölümlerinin seçimler arasında da pek fark olmaması eklenince oyun baştan eksiyle başlıyor. Çok az uğraşla bunlar düzeltilebilirdi. En azından tps seçeneği olabilirdi ki başta böyle olacağını söylüyorsa bir firma en azından seçenek sunarak gönül almalı.

BSC Misafiri

4.1.2021 04:15:32

+1
Maalesef leş gibi. Keşke CPDR kendisi yapsa ancak oyun FPS olarak çıktıysa ve öyle olması uygunsa 3. şahıs modu ne kadar iyi olursa olsun bir yerlerde arıza yaratıcaktır çünkü oyun FPS'e uygun bir oyun.

BSC Misafiri

4.1.2021 04:15:30

+6
quote:

Orjinalden alıntı: tekel2000mavi Modcu yapıyor ama koskoca CDPR yapamıyor
Oyunu fps dizaynında yapmayı tercih ediyorlar yapmamalarının nedeni bu. Oyunlarda kamerayı ayarlamak en basit şeydir. Fps yapmak için araba sürme modu hariç karakterin göz hizzasının önüne sabitlemişler. Modla da bu mesafeyi kademe kademe geri alarak 3rd person yapmışlar. Senin dediğin açıdan bakarsak koskoca call of duty, battlefield, medal of honor, half life, crysis, halo, far cry da yapamıyo ama modcu gelip crysis te 3rd person modu yayınlıyo şirketi sollamış oluyo :D

lamuarte

4.1.2021 03:58:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: tekel2000mavi Modcu yapıyor ama koskoca CDPR yapamıyor
Oyun çıkacakken fps kamera açısıyla oynanışı çok daha keyifli yapacak şekilde oyunu tasarladık diyorlardı. Oynayan editörler de bunu onayladı. Kendi içlerinden "o kadar fps oyun var onlara laf etmiyonuz da buna mı ediyonuz?" demiş de olabilirler tabi.

BSC Misafiri

4.1.2021 03:29:19

+5
quote:

Orjinalden alıntı: tekel2000mavi Modcu yapıyor ama koskoca CDPR yapamıyor
Yapmayı tercih etmiyor*

tekel2000mavi

4.1.2021 03:03:39

+6
Modcu yapıyor ama koskoca CDPR yapamıyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız