Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Kuzey Amerika'da Warner Bros. Interactive Entertainment Tarafından Dağıtılacak

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin Kuzey Amerika'daki distribütörlüğünü ve tanıtımını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın üstleneceğini duyurdu.
 
CD Projekt RED Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski:
 
"The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt'ta Warner Bros. Interactive Entertainment ile birlikte çalışmıştık ve her iki oyunun çıkışı da çok başarılı oldu, bu yüzden işbirliğimizin bu yeni aşamasına büyük bir güvenle giriyoruz. Cyberpunk 2077 bizim bugüne kadarki en büyük ve en iddialı projemiz ve birlikte başarabileceğimiz tüm muhteşem şeyleri gerçekten dört gözle bekliyoruz." 

Warner Bros. Interactive Entertainment Amerika Bölgesi Satıştan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı:
 
"CD Projekt RED dünyadaki en iyi oyun geliştirme stüdyolarından biri ve bu ekiple tekrar çalışmak harika. Cyberpunk 2077 dikkat çeken bir başlık ve CD Projekt RED ile devam eden işbirliğimizden harika şeyler bekliyoruz."
 
Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere, Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını Bilkom
üstlenecek.

Fütüristik RPG PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Fütüristik Arcade Yarış Oyunu Xenon Racer PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Overcooked! 2'nin Yeni DLC'si Surf ‘n’ Turf Bugün Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2018 05:13:28

0
qoute oyun pahalı mı pahalı ama Allaha şükür alacak param var ön sipariş verdim.

mementopolis

4.10.2018 00:38:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun güzel mi değil mi oraya girmiyorum ama 48 dk lık altyazılı videosunu izledim Red dead redemption 2 den bile kat kat ayrıntılı ve seçimli bir oyun olmuş.&lt;/blockquote&gt; RDR2&amp;gt;Cyberpunk2077 ikiside harika oyun ancak yapabildikleri yanisi sira atmosfer yapisi olarka Red Dead Daha üstün.</blockquote> Ne alaka ikside be kardeşim salın kendinizi zaten alacak fakir paranız yok birde karşılaitırıyorlar te allahım ya kedi ciğer hesabı
Rdr2 ön siparis ile kutulu aldim, Cyberpunk cikincada Pc'de oynarim diye düsünüyorum. inanmaz isen PSN ve Steam'den cakarim sana bir hello :D , incelersin.

Sgt.Panda

4.10.2018 00:21:01

+1
RDR2 ile CP2077'nin türleri tamamen farklı. Neden birbirleriyle karşılaştırdığınızı anlamadım açıkçası...

Watton1

3.10.2018 21:46:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun güzel mi değil mi oraya girmiyorum ama 48 dk lık altyazılı videosunu izledim Red dead redemption 2 den bile kat kat ayrıntılı ve seçimli bir oyun olmuş.</blockquote> RDR2&gt;Cyberpunk2077 ikiside harika oyun ancak yapabildikleri yanisi sira atmosfer yapisi olarka Red Dead Daha üstün.
Ne alaka ikside be kardeşim salın kendinizi zaten alacak fakir paranız yok birde karşılaitırıyorlar te allahım ya kedi ciğer hesabı

mementopolis

3.10.2018 20:53:53

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun güzel mi değil mi oraya girmiyorum ama 48 dk lık altyazılı videosunu izledim Red dead redemption 2 den bile kat kat ayrıntılı ve seçimli bir oyun olmuş.
RDR2>Cyberpunk2077 ikiside harika oyun ancak yapabildikleri yanisi sira atmosfer yapisi olarka Red Dead Daha üstün.

BSC Misafiri

3.10.2018 20:47:20

0
bence eğer bu oyun çıktığında beklentileri karşılayıp iyi bir iş çıkartır ve güzel bir satış rakamı elde ederse filimi de çekilebilir hatta belkide oyunda yaptıkları gibi yeni gelin nazı yapıp ucundan ucundan gösterip çıkış tarihini açıklamazlar :):):)

Manhunt Three

3.10.2018 19:28:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun güzel mi değil mi oraya girmiyorum ama 48 dk lık altyazılı videosunu izledim Red dead redemption 2 den bile kat kat ayrıntılı ve seçimli bir oyun olmuş.
Kat kat kat kat kat kat... Yeter artık bırakın şu işleri...

BSC Misafiri

3.10.2018 18:52:25

0
Oyun güzel mi değil mi oraya girmiyorum ama 48 dk lık altyazılı videosunu izledim Red dead redemption 2 den bile kat kat ayrıntılı ve seçimli bir oyun olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız