Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Kreatif Direktörü CD Projekt Red'ten Ayrılıp Blizzard'a Katıldı

 
CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 geliştirme ekibinden önemli bir ismi kaybetti.

LinkedIn profilinde belirtilene göre, Sebastian Stepien Ocak 2019 itibarıyla CD Projekt Red'teki işinden ayrılarak Blizzard Entertainment'a katıldı.

Sebastian Stepien Ağustos 2006'da CD Projekt Red'e diyalog yazarı olarak katılmıştı ve zaman içerisinde baş hikaye tasarımcısı, anlatı ve dekor yönetmeni ve kreatif direktör görevlerini üstlendi. Tüm The Witcher oyunlarının geliştirme süreçlerinde yer aldı ve en son Cyberpunk 2077'nin kreatif direktörlüğünü üstleniyordu. Bu görevini yarıda mı bıraktı yoksa kendisine ayrılan işi tamamlayıp mı ayrıldı orasını bilmiyoruz.

Sebastian Stepien Blizzard Entertainment'ta da kreatif direktörlük rolünü üstlenecek. Hangi proje veya projeler üzerinde çalışacağı henüz belli değil.

Fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Metro Exodus Denuvo ile Korunacak Crytek ve Improbable Yeni Bir AAA Oyun için Ortaklığını Duyurdu

SOLID SNAKE

24.1.2019 15:12:26

+1
Oyun sektörünün Transfer sezonu açıldı galiba bir transfer haberi daha var "Naughty Dog ve Rockstar Animatör'ü Sony'nin yeni stüdyosunda duyurulmamış bir proje için katıldı. The Last of Us, Uncharted 4 ve 3 ve en son Red Dead Redemption 2'de çalışmış." https://n4g.com/news/2235369/naughty-dog-and-rockstar-animator-joins-sonys-new-studio-for-an-unannounced-project
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız