Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Geliştiricisi Oyundan İçerik Çıkarıldığı Yönündeki Söylentileri Yalanladı

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 ile ilgili yakın zamanda ortaya çıkan dedikodularu yalanladı.

Birkaç hafta önce GameFAQs forumu üzerinden bir kullanıcı, CD Projekt RED çalışanından aldığını iddia ettiği bazı söylentiler ortaya attı. Oyunun nihai sürümünden bir sürü büyük içerik çıkarıldığı ve bu içeriklerin yavaş indirilebilir içeriklerle eklenip No Man's Sky tarzı bir geri dönüş planlandığı belirtiliyordu.

Bunun yanı sıra şirketin üst düzey yöneticileri ile yatırımcılarının kendi fikirlerini geliştiricilere zorladıkları ve çok sayıda işten çıkarma yaşanacağı gibi pek çok iddia bulunuyordu.
 
CD Projekt RED forumu üzerinden açıklama yapan şirket personeli, normalde söylentiler hakkında yorum yapmadıklarını fakat bunların doğru olmadığını doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Türkiye Espor Futbol Ligi 9. Hafta Fikstürü Duyuruldu LEGO City Undercover ve LEGO City Undercover: The Chase Begins Wii U ve 3DS eShop'tan Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

7.1.2021 18:16:21

0
bunu tabi ki yalanlayacaklar çünkü o yazı oldukça sertti ama 7 yıllık bir projede eminim onlarca fikir geliştirilmiş, değiştirilmiş, silinmiş olabilir. silinen fikirler sonradan biraz değişerek dlc olarak tekrar doğadabilir. bunlar işin doğasında olan şeyler, bunu inkar etmenin bir anlamı yok. kişisel olarak nefret ettiğim nokta ise oradaki geliştiricilerin, oyun tasarımcılarının "patron sen bunu diyorsun ama bu olmaz" dediği halde adamları gece, gündüz mesaiyle zorla o fikri yaptırıp, sonra fikrin denildiği gibi işe yaramadığı görülünce de tamam silin o zaman deyip oyunun diğer kısımlarının da bozulmasıdır. burada daha iyi yöneticilere, salakça ve aptalca fikirlere yapmıyoruz diyebilecek taşlı;) takım liderlerine ihtiyaç var. sonra böyle oradan buradan kırpılan fikirler yüzünden oyunun en basit mekanikleri bile bozulur.

Yanfo

7.1.2021 09:11:35

+2
paçalarından nefret akan toksik kitle hemen damlamış. yahu siz bu kin ile nasıl hayatta kalıyorsunuz? hiç mi sevilmediniz?

BSC Misafiri

7.1.2021 02:05:08

+1
Kesin çıkarılmıştır tepki çekmesin diye söylemiyorlar. Oyunu yetiştiremediler DLC olarak satarlar.

mahsur kalan adam

6.1.2021 20:16:54

+6
8 sene olmuş yönetici gelince yaa kanka hazır olunca çıkarırız yaa mı demesi lazımdı Kimse inanmıyor yönetici bunu demiş onu demiş Yönetici yapay zekayı aptal mı yapın dedi kütük gibi fizik motoru mu yapın dedi

BSC Misafiri

6.1.2021 20:05:12

+5
Yalanlamasıda yalandır .ps4 te süper çalıyor da demişlerdi

BSC Misafiri

6.1.2021 20:05:10

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog Şimdide yeni moda bu, oyun yapımcıları masum, şirket yöneticileri suçlu. Yahu kardeşim sen final ürüne baksana, bu firmanın yöneticisi oyunu kötüye yönlendirmişse sonuçta komple oyun kötü olmuştur ve firmanın suçudur üretilen ürünü kötü etmiştir. İyi yapılan herhangi bir oyunun firma yöneticisi iyi, yapımcısı da iyi denmiyor, Komple firma iyi deniyor. Cyberpunk 2077 rezaleti ortaya çıkana kadar kimse böyle bir ayrım yapmaya çalışmıyordu, onu yapanlarda belli cyberpunk fanları. Yöneticiler kötü ama yapımcılar iyi diyerek gereksiz bir savunma niteliğindeler. Yahu nihai ürün ortada yöneticisi yapımcısı mı var bu işin? Hepsi sonuçta tek bir firmanın markanın temsilcisi ve bir ürünün ortaya çıkmasını sağlayacak birimler. Kötü bir ürün ortaya çıkmışsa yönetici kötü yapımcı kötü denmez firma kötü denir. Sonuçta Nihai ürüne bakacaksın. Cyberpunk 2077 kötü çıktı neymiş efendim "firma yöneticileri kötüymüş." E iyi olsaymış o zaman firma Yöneticileri, bana ne?
Keşke daha fazla kişi yapımcı ile yöneticiyi ayırt edebilse. Sonra yapımcını yaptığı oyun GOTY seçildi diye yöneticinin yaptığı fiyat artışını haklı bulan kişiler ortaya çıkıyor.

Psychotechnic

6.1.2021 19:49:58

0
İçerikleri yapıp da kaldırsalar heaa en azından uğraşmışlar da çıkışa yetişmemiş ya da düzgün çalışmamış deriz. Böyle olunca hiç uğraşmamış gibi anlıyorum daha kötü bence. Özrü kabahatinden büyük

SOLID SNAKE

6.1.2021 18:32:00

+5
Şimdide yeni moda bu, oyun yapımcıları masum, şirket yöneticileri suçlu. Yahu kardeşim sen final ürüne baksana, bu firmanın yöneticisi oyunu kötüye yönlendirmişse sonuçta komple oyun kötü olmuştur ve firmanın suçudur üretilen ürünü kötü etmiştir. İyi yapılan herhangi bir oyunun firma yöneticisi iyi, yapımcısı da iyi denmiyor, Komple firma iyi deniyor. Cyberpunk 2077 rezaleti ortaya çıkana kadar kimse böyle bir ayrım yapmaya çalışmıyordu, onu yapanlarda belli cyberpunk fanları. Yöneticiler kötü ama yapımcılar iyi diyerek gereksiz bir savunma niteliğindeler. Yahu nihai ürün ortada yöneticisi yapımcısı mı var bu işin? Hepsi sonuçta tek bir firmanın markanın temsilcisi ve bir ürünün ortaya çıkmasını sağlayacak birimler. Kötü bir ürün ortaya çıkmışsa yönetici kötü yapımcı kötü denmez firma kötü denir. Sonuçta Nihai ürüne bakacaksın. Cyberpunk 2077 kötü çıktı neymiş efendim "firma yöneticileri kötüymüş." E iyi olsaymış o zaman firma Yöneticileri, bana ne?

Arrastra

6.1.2021 17:18:15

+2
yalanlamasına gerek yok her şey kabak gibi ortada zaten

BlackBeasT

6.1.2021 17:08:48

+9
Cyberpunk 2077 PC konusunda "freshmind" arkadaşımız Bahsi geçen uzun eng. yazının Türkçe mealini yazmışdı.... Okumak isterseniz Burdan: [link=https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-cikti-pc-ana-konu-turkce-rehber--61471696-795#147296836]https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147296836[/link] Bazı paragraflar: /-Üzerinde onlarca defa çalışılıp, hazır edildikten sonra, tepedekilerden bir tanesinin gelip "yok ya bu olmamış" demesi ile oyundan çıkarılan sürüsüne bereket görev var.... /-Pek çok içerik, önümüzdeki sene çıkacak olan DLC için ana oyundan koparılmış.... /-50.000 (elli-bin) satır diyalog oyundan çıkarılmış !!!!... /-Açamadığımız kapalı-kilitli kapılar, ana görevin orjinal uzun hali.... /-Alt-şehir dizayn edilmiş, ve her şey hali hazırda çalışıyormuş. Üsttekilerden bir tanesi gelip, "çok çirkin çıkarın" demiş ve çıkarılmış.... /-Max Tac ile ilgili oldukça ilginç görevler yazılmış, bir görevde polis tarafından onun yerine geçmemiz teklif ediliyor. Oyunu dallandırıp budaklandırdığı için yine oyundan çıkarılmış.... /-Oyunda pek çok sığınak, lağım kanalı gibi girilebilir lokasyonlar, bunlarla ilgili lootlar ve ufak yan görevler oyundan çıkarılmış.... /-Sony japonya analarını bellemiş :))) Bayağı haşlamış bunları. Bizim firma politikamız ile tamamen ters bir iş yaptınız diyerek. Ayrıca inanılmaz sayıda geri iade isteği ile uğraşıyormuş firma.... /-Bu kötü çıkışın bir nebze iyi olduğunu, çünkü firmada soğuk duş etkisi yarattığını, yöneticilerin ne halt yediklerini anlamaları için güzel bir fırsat olmuş....

BSC Misafiri

6.1.2021 16:56:05

0
keşke doğru olsaymış :D

TheNewAtilla

6.1.2021 16:43:33

0
Şirket yöneticisine tabi ki inanmıyoruz

ezicioyuncu

6.1.2021 16:36:55

+13
bu yalanlama daha beter değil mi ? yani aslında onları bile hiç yapmamıştık dercesine bir itiraf siz bunca yıl ne halt yediniz diye iyice sorgular insanlar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız