Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Ekran Görüntüleri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Cyberpunk 2077 Birinci Şahıs Rol Yapma Oyunu Resident Evil 2 için 10 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

13.6.2018 19:48:34

0
Hocam olay orada zaten ben durduk yere kimseyi yadırgamadım. Mesajımda aslında benimde sitemim vardı ki CDPR'nin oyunlarını seven ve PC de The Witcher 3 bitirmiş biri olarak başkasının bana durduk yere gelip konsolcu muamelesi etmesi sinir bozucuydu. Diğer konuya gelirsek PS Bölümüne direk o şekilde girenlerde var hocam. Girip kasti olarak spoiler veren mi dersiniz, Dalga geçenmi dersiniz. Ama ps bölümünde takılan kişilerin daha gidip kimseye kasti olarak spoiler verdiğini görmedim.

Sgt.Panda

13.6.2018 19:40:32

0
"Downgrade yer" artık klasikleşti, onu geçelim bence. Çıkış tarihi belirsiz olan her oyuna downgrade yer deniyor artık. Türkiye'de de fiyatın uçuk olduğu gerçeği değişmiyor, PC'de de çok fark yok artık fiyat konusunda. CP2077 oynanışı konusunda yaptığım diğer yorumu da okumanızı öneririm. Oyunu körü körüne savunduğumu düşünmenizi istemem, sadece okuduklarımı gayet yeterli buldum ve oyunda geçen şehri ayrı bir videoda gördüm, ki çok hoşuma gitti. Oyunlardan gerçekten anlayıp Naughty Dog oyunlarını yeren görmedim, sizin yaptığınız da genel olarak tüm PC oyuncularını karşınıza alıp hakaret etmek. Steam hesabı konusuna gelecek olursak tekrardan, daha önce de belirttiğim gibi bu tartışma tamamen gereksiz, illa daha iyisi çıkacaktır bize göre. Sizin sadece konsolda oyun oynamadığınızı belirtmeniz tamamen hakkınız, ancak bunu yapma yönteminiz yanlış, karşınızdakini küçük görerek yani. Ben genelde reddit'te dolaşıyorum, orada da ister PC oyuncusu olsun, ister Xbox, ND'yi yereni görmedim. Dediğim gibi, belki yanlış yerlere bakıyorumdur. Ya da sadece tüm oyun endüstrisini konsol - PC olarak bölmeye karşı olduğum için bakmıyor da olabilirim. Siz CP'ye ezmediğinizi söylüyorsunuz ancak ilk yorumunuzda yanlış kelimeleri kullanmışsınızdır, onu dışarıdan bakan herkes benim anladığım gibi anlar.

Hoid

13.6.2018 19:32:58

+1
Boş yapma [:'(]

Sgt.Panda

13.6.2018 19:15:34

+1
Şöyle yorumları görünce sinirime dokunuyor, ben de bir şeyler söylemek istedim, aslında @2K söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. Açıkçası şahsen PC oyuncularının konsol duyuru ve oynanış videolarının geç gelmesine karşı onları aşağıladıklarını görmedim, belki yanlış forumlarda takılıyorumdur, bilemem. Siz yine de bizi aşağılama moduna geçmişsiniz hiç vakit kaybetmeden. Cyberpunk 2077'nin oynanış videosununun olmamasına sessiz kalmamızın sebebi oyunun yapımcısının önceki çalışmalarını bilmemiz, ve aynı zamanda basına gösterdikleri 50 dakikalık demonun bulunmasıdır. Demonun nasıl gözüktüğünü anlatmışlar, ben de anlatılanı zaten 2 konuda paylaştım, belki görmüşsünüzdür. @2K'nın da söylediği gibi, kaliteli PC'ye sahip olan insanın finansal konuda sıkıntısı yok demektir, ki bu da demek oluyor ki adam istediği konsolu alıp ona özel oyunu oynar. Konsol sahiplerinin çoğunda da kaliteli PC'ler olduğunu sanmıyorum, PC sahibi olmayıp konsol alanların çoğu uzun vadede PC'ye göre daha hesaplı olduğu için alıyor zaten. Steam hesabınızın da kimsenin, özellikle ilk alıntı yaptığınız kişinin, umurunda olduğunu düşünmüyorum. Böyle bakacak olursanız benim Steam hesabım da sizin hesabınızın 2 katı (66. seviye, 400+ oyun), benden çok daha iyisi gelir bana aynısını söyler bu da böyle gider, yine @2K'nın söylediği gibi. The Witcher 3'ü de en yüksek ayarlarda bitirmek çok büyük bir başarı değil, çok yüksek sistem gerektirmiyor oyunu en yüksek ayarlarda sabit 60FPS'te bitirmek sonuçta. Onu da geçtim, oyunu altı çizili olarak en yüksek ayarlarda bitirdiğinizi belirtmenizin ne kadar saçma olduğunun farkında olmadığnızı görüyorum ve aslında bu detayın sizin hakkınızda çok şey anlattığını görüyor ve yazdıklarımın tamamen boşuna olduğunu farkedip üzülüyorum... Phil Spencer'ın bu konu hakkında söylediğini yazıp bitiriyorum: "The biggest challenge I feel now is gamers' desire to continue to divide our industry. The mentality is that somebody must fail in order for someone else to succeed."

2K

13.6.2018 16:49:19

+6
Konsol oyuncuların çoğu PS4'ü sanırım benim aldığım ya da internette gördüğüm fiyata almıyor 20 katını falan veriyor. O yüzden konsolu ulaşılmaz bir alet olarak görüyorlar sanırım. Çünkü PC'de oyun oynamak için PC toplayan biri ekran kartını satsa sahip olduğu ekran kartına göre 2,3 PS4 birden alabiliyor ve bu PC'in tek bir parçası. PC donanımına laf atanlarda oyun geliştiricilerinin dediklerini ya da PRO çıkmasına rağmen anca 30 FPS verebildiklerini fark etmiyor sanırım. Ha doğru 30 ile 60 yok insan gözü 24 görüyor falan filan evet. Cyberpunk PC'ye özel bir oyunda değil neden durup dururken laf atma gereği duydular anlamadım. PS4'ün exleri çok iyi ona lafım yok ben de bu aralar deli gibi GOW oynuyorum ama evet ezik donanım evet. Sanırım Cyberpunk PC'de daha iyi gözükeceği için bir laf atma akımı başladı.

RocK__StaR

13.6.2018 16:20:36

0
God of warıda unutmayalım oda bir efsane hatta bu neslin en iyisi deniliyor Metascore puanı 94 oyunun

Mehmet_Tek

13.6.2018 13:32:08

+1
Resimlerden anladığım kadarıyla Blade Runner ve Fifth Element karışımı bir şey olacak.

xX.3B.Xx

13.6.2018 13:14:39

+1
Moruk sen Uncharted 7'i bekle sana fazla Cyberpunk falan

mahsur kalan adam

13.6.2018 12:19:25

+1
First-person bu oyuna ihanettir

Babblebabble

13.6.2018 11:22:03

+1
Facebook sayfasında birisi oyunu neden fps yaptınız ki diye sormuş, CDPR demiş "Biz First Person Shooter demiyoruz ki, First Person Role Playing Game diyoruz, ama yarattığınız kadın/erkek karakteri görmek için birçok fırsatınız olacak".

Rapsody_izmir

13.6.2018 08:57:11

0
fps olacağı söyleniyor. ilginç.

Bugra4129

13.6.2018 05:22:56

0
Oyunda Blade Runner da ki gibi Replicant lar olucak sanırım.Onlar la iyi bir uğraşırız :D

Sgt.Panda

13.6.2018 04:53:40

0
Basına 50 dakikalık bir oynanış videosu gösterildi. Game Informer ne gördüklerini harfiyen anlatmış. https://www.gameinformer.com/preview/2018/06/12/impressions-and-details-from-50-minutes-of-gameplay Ayrıca: https://www.youtube.com/watch?v=ZxhblJhdK-g

-Bane

13.6.2018 03:04:05

+11
Gameplay gösterilmemesi bir ilerleme olmadığı anlamına gelmiyor oyunda.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ortada oynanabilen bir Demo var, ve CDPR'nin topluluk liderinin de söylediği gibi kapalı kapılar ardında gayet test ediliyor.Takip ederseniz görebilirsiniz bunları zor değil. Sonuçta hiçbirşey için söz vermediler ''E3'de kesin bir gameplay sunacağız vs.'' şeklinde. Sizi duyanda adamlar yıllardır uyuyor elleri boş E3'e gelmemek için de artwork kasıp gelmişler sanar, üstelik CGI trailer'dan kimse şikayetçi değil genel olarak ne reddit'te ne de diğer gruplarda. İnsanların tek söylediği ''yeter ki Witcher kalitesinde bir oyun olsun zaman sorun değil'' düşüncesi. Şahsen fos bir gameplay paylaşılmasındansa hazır olana kadar gizli tutmalarını tercih ederim heyecanını dahada arttırıyor.

Bloo.

13.6.2018 01:35:31

0
Bilgilendirme: Sitede oluşan teknik bir sorundan dolayı BSC Misafiri altında atılan yorumların çoğu onay sisteminden geçmiyor. Yarın ilgilenilecek.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız