Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #4 Kang-Tao ve #5 Animals

 
CD Projekt RED, fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin geçeceği şehir Night City'deki çeteler ve derneklerden ikisini daha tanıttı.
 
Kang-Tao akıllı silah teknolojileri ve güvenlik hizmetleri konusunda uzmanlaşmış yeni bir Çinli şirket. Aldığı cesur seçimler, stratejiler ve hükümetin de desteğiyle birlikte silah endüstrisinin zirvesine doğru büyük bir hızla ilerliyor.
 
Animals, Batı Pasifikada bulunan agresif bir sokak dövüşü çetesi. Cyberware kullanmayan çete onun yerine büyüme hormonları gibi ultra testosteron ve hayvan takviyeleri kullanır. Kısaca hayvan gibiler ve bundan övünüyorlar.

Bundan önce The Mox, 6th Street ve Arasaka tanıtılmıştı.
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Dan Harmon, FX İçin Yeni Bir Animasyon Komedi Dizisi Hazırlıyor Haftalık Dizi ve Film Önerisi 04: Community - Monty Python and the Holy Grail
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2020 07:05:13

0
Acaba hikayesel olarak değil de dinamik bir şekilde bölgenin sahiplerinin değişebildiği çete savaşları görebilecek miyiz? Gta Sa turf savaşları, Planetside 2 ve bazı mmorpglerdeki WvW gibi olsa çok iyi olur. Oyuna dinamik bir atmosfer katar. Haliyle tekrar oynanabilirliğini de arttırır bence.

BSC Misafiri

24.4.2020 21:07:31

0
bekliyoruz

TheNewAtilla

24.4.2020 20:03:30

+1
Oyunun atmosferi muhteşem olacak, hayal edebiliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız