Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CyberStep, Konsollar, Mobil Cihazlar ve PC için TO THE TOP: Ato no Ijin-tachi'yi Duyurdu

 
 
CyberStep görsel roman oyunu markası Rabbitfoot, TO THE TOP: Ato no Ijin-tachi'yi PlayStation 4, Switch, PC, iOS ve Android için duyurdu. İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince ve daha fazlası için dil desteğiyle 2024 baharında piyasaya sürülecek.
 
Oyunda YouTuber Niki, Richo, Shirosense ve Liora ile Virtual YouTuber Kirschtort yer alacak. Hikaye tamamen seslendirilecektir.
 
Özel Niki, Richo, Shirosense, Liora ve Kirschtort temalı fiziksel sürümlerin ön siparişleri artık Switch ve PC için BOOTH aracılığıyla her biri mevcut. Her biri özel bir kutu, sanat kitabı, dijital bonus CD'si ve akrilik stand içerir. Dijital bonus CD'sinin ve akrilik standın içeriği, satın aldığınız karakter sürümüne bağlı olarak farklılık gösterir. Switch sürümü bir kartuşla, PC sürümü ise orijinal tasarıma sahip bir USB bellekte gönderilecek.
 
Oyunun kendisi hakkında daha fazla bilgi daha sonraki bir tarihte açıklanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu CyberStep PC TO THE TOP: Ato no Ijin-tachi PS4 ios android
PS5 Oyunu Stellar Blade Ertelendi Granblue Fantasy: Relink PS5 ve PS4 Demosu Ocak 2024'te Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız