Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CyberConnect2 Yeni Projelerini 1 Şubat'ta Duyuracak

 
   Naruto ve .hack geliştiricisi CyberConnect2 yeni projelerini 1 Şubat 2018 tarihinde duyuracak, şirketin başkanı ve CEO'su Hiroshi Matsuyama “Game Kaiwai Idobata Kaigi” canlı yayını esnasında açıkladı.

   "Bu, geride bıraktığımız 20 yıl hakkında değil, aksine, önümüzdeki 10 yıl boyunca ne yapacağımızı gösteren bir duyuru olacak." dedi Hiroshi Matsuyama. "CyberConnect2'de geliştirilen projeleri ve planları duyuracağız."
 
   Bu duyurular Famitsu gibi basın organları aracılığıyla gerçekleşecek ve Hiroshi Matsuyama tarafından belirtilene göre Famitsu dahi 11 Ocak tarihine kadar duyurular hakkında bilgi sahibi olmayacak.
 
   Ek olarak başka bir Famitsu röportajında Hiroshi Matsuyama şu şekilde konuştu: "20 yılı aşkın bir süredir oyun geliştiriyorum ve yakında 10 yıllık gelecek planımızı ve CyberConnect2'nin yeni iş stratejisini açıklayacağım. Lütfen 1 Şubat 2018 tarihini bekleyin." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Amazon Henüz Duyurulmamış 18 Switch Oyunu Listeledi Devil May Cry Serisinin Yönetmeni Harika Bir Oyun Yapıyorum Diyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız