Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cuphead Tesla Araçlarında Oynanabilir Olacak

 
1930'ların çizgi filmlerinden ilham alınan aksiyon platform oyunu Cuphead Tesla araçlarına geliyor.

Elon Musk, katıldığı podcast sırasında Cuphead'in bu yazın sonlarına doğru Tesla'nın Model 3, Model S ve Model X araçlarında oynanabilir olacağını duyurdu.
 
Cuphead Tesla portu araçların depolama limitleri nedeniyle oyunun sadece Inkwell Isle One kısmını içerecek.
 
Elon Musk podcast sırasında: "Cuphead üzerinde çalışmaya başladık. Geliştiriciler çalışmalara yardımcı oluyor. Güzel bir oyun. Delicesine zor. Sadistçe zor. İlginç bir olay örgüsüne sahip. Karanlık. Sevimli bir Disney olayı gibi gözükürken bir anda 'bu tema çok karanlık' diyorsun." dedi ve tüm ekibin Cuphead'in yeni donanımda mükemmel şekilde performans sağlaması için sıkı bir çalıştığını ekledi.
 
Elon Musk geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada da Unity ve Unreal Engine oyun motorlarını Tesla araçlarına port edeceklerini duyurmuştu. Ayrıca klasik Atari oyunları Asteroids, Lunar Lander ve daha fazlası halihazırda Tesla araçlarına port edildi ve otomobilin dokunmatik ekranını kullanarak veya bir USB kontrolcüsü ile oynanabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
John Romero'nun Yeni Doom Bölümü Sigil Ücretsiz Olarak Çıktı MK11 DLC Karakterleri Nightwolf, Sindel ve Spawn Duyuruldu; Shang Tsung 18 Haziran'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2019 15:09:45

0
Araç hareket halindeyken oynayamıyorsunuz oyunu. O yüzden kazaya sebep olmaz

BSC Misafiri

3.6.2019 13:04:15

0
Metin Oktayı dinleyin yoldayken sadece yola bakın

BSC Misafiri

3.6.2019 11:44:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Tesla'da Autonomus Drive yani otomatik sürücü var. Bırakıyorsun direksiyonu herşeyi araba kendini sürüyor. Bizim Fiat'lara benzemez. Hatta otomatik sürücü, normal sürücülerin göremeyeceği şeyleri görüp bir çok kazayı engelliyor. İsteyen araştırsın.
Hocam o sinirle manuele alıp direksiyonu kırar kaza yapar gene bak ciddiyim.. Cuphead diyoz aga..

-OdATA-

3.6.2019 10:06:32

+1
Aynen ya araba kendi gidiyor direksiyonu tutmana gerek yok cuphead oyna sen. Arabanla eğlen bizde kıskanalım.

mehmetalpertr

3.6.2019 09:49:46

0
Tesla'da Autonomus Drive yani otomatik sürücü var. Bırakıyorsun direksiyonu herşeyi araba kendini sürüyor. Bizim Fiat'lara benzemez. Hatta otomatik sürücü, normal sürücülerin göremeyeceği şeyleri görüp bir çok kazayı engelliyor. İsteyen araştırsın.

Queen Hentai

3.6.2019 01:53:51

0
Misafir haklı. Sürücünün yanında oturan oynasın bir zahmet. Sürücü oynarsa kaza kaçınılmaz. Ayrıca yan koltukta oturan yolcuya sabır dileklerimle. Sürücünün uyuz olup in lan arabadan demesi olası. Oynayanda da, sürücüde de iyi sabır olması gerekiyor. :D

BSC Misafiri

3.6.2019 00:32:02

0
Niye? Millet sinirlenip kaza yapsın diye mi Cup Head?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız