Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crystal Dynamics Tecrübeli Geliştiricileri Bünyesine Kattı

 
   Crystal Dynamics, The Avengers projesinde çalışmak üzere 15 yetenekli oyun geliştiricisini bünyesine kattığını duyurdu.

   Crystal Dynamics'in bünyesine kattığı geliştiriciler arasında Uncharted: The Lost Legacy kreatif direktörü Shaun Escayg ve eski Visceral Games çalışanı Stephen Barry de bulunuyor.

   Shaun Escayg ve Stephen Barry dışında Batman: Arkham Origins, Dead Space, Star Wars Battlefront gibi oyunlar üzerinde çalışmış ve Monolith Productions ve Sledgehammer Games stüdyolarında görev almış kişiler de The Avengers projesinde çalışmak üzere ekibe katıldı.
 
   Crystal Dynamics Stüdyo Eş Başkanı Scot Amos:
 
   "Kendimizi oyuncularımıza inanılmaz, tamamen orijinal bir Avengers deneyimi sunmaya adadık ve stüdyomuza harika geliştiriciler katıyoruz. Geliştirme sürecinde ilerledikçe büyümeye devam ediyoruz. Avengers projesinde yaptığımız muazzam ilerleme bizi Marvel hayranlarının gurur duyacakları ve gelecek yıllar boyunca oynayacakları bir şey hazırlama hedefimize doğru itiyor. Ne demek istediğimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz." 
 
   Tomb Raider'ın yapımcısı Crystal Dynamics ve Deus Ex'in yapımcısı Eidos Montreal tarafından geliştirilen The Avengers projesi hakkında daha fazla bilgi bu yıl içinde paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
StarSeries i-League Sezon 4 Takım Listesi Duyuruldu Metro Exodus'un Senaryosu İlk İki Oyunun Toplamından Daha Büyük
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 19:54:13

0
MMO olacağa benziyor inşallah bozmazlar

CheKD

25.1.2018 14:11:56

0
Oyuncuların gelecek yıllar boyunca oynayabileceği bir oyun yapıyoruz dediklerine göre büyük ihtimalle çok oyunculu bir oyun yapacaklar.İlk duyurulduğunda açıkçası Batman kalitesinde ve Marvel Ultimate'deki kadar çok karakter içeren bir oyun gelecek diye bekliyordum fakat anlaşılan gelmeyecek.Activision bile birçok iyi Marvel oyunu çıkardı,Square gibi iyi bir şirketin Marvel lisanslarını alıp direk MMO yapmaya çalışması hayal kırıklığından başka bir şey değil.

luganoguz

25.1.2018 04:06:30

0
MMO yapacaklar gibi İnşallah oynanışı kaliteli senaryolu bir oyun yaparlar ama açıkladıklarına göre öyle olmayacak. İlla online yapacaklarsa iyi bir senaryo modu yaptıktan sonra online yapsınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız