Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CryEngine 3 Wii U'yu Tamamen Destekliyor


      Bildiğiniz gibi Unreal Engine 4 ve Frostbite Engine 3 gibi oyun motorlarının Nintendo Wii U desteği bulunmuyor. Bu durum bazı oyuncularda memnuniyetsizlik yaratmıştı. CryEngine 3 ise Nintendo Wii U'da sorunsuz çalışıyor.
 
     Shadow of the Eternals adlı oyunu Wii U ve PC'ye CryEngine 3 kullanarak hazırlayan Precursor Games'e sorulan bir soru ve yanıtı şu şekilde:
 
*Soru: CryEngine 3'ü Wii U'da çalıştırmak kolay mı?
*Precursor Games: Hiç zor değil. CryEngine 3, Wii U'ya tam destek veriyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
shadows of the eternals precursor games wii u pc korku nintendo gamecube eternal darkness
Gran Turismo 6 PS4 İçin Gelebilir EA, Online Pass Sisteminden Vazgeçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cahitdikici

16.5.2013 21:57:33

0
şu retro stüdyosu eteğindeki taşları döksünde akgün karagün belli olsun

furkangoth

16.5.2013 13:48:37

0
Wii u'nun donanımını gerçekten biraz fazla eleştiriyorsunuz evet bir ps4 değil ve büyük ihtimalle xbox8 de değil ama wii'de ps3 ve xbox360'a bayağı uzaklardı bunda ise biraz daha yaklaşmışlar ki bundan sonraki nesilde daha da yaklaşacaklarını düşünüyorum. zaten bu neslin sonuna doğru ancak ps4 ve yeni xbox'ı kam kapasite ile kullanmayı başabileceklerinden çok bir fark da beklemiyorum. daha iyi bir konsol yapmak nintendo'nun ellerinde olan bir şey ancak ne kadar iyi bir konsol çıkarırlarsa çıkarsınlar 3. parti firmalar konsola oyun geliştirmezdi. çünkü bir kaç istisna dışında satmazdı. bir wii u sahibinin zelda dururken gidip başka bir action-adventure oyunu ya da mario dururken başka bir platform oyunu alacağını sanmıyorum.

BSC Misafiri

16.5.2013 12:15:08

-1
cryengine 3'ü destekliyor frostbite 3'ü nasıl desteklemiyor? frostbite 3 daha mı iyi şimdi cryengine 3'ten? saçma.

digimon52

16.5.2013 12:02:26

+1
yeni crysis 4 buna da cikar belki. grafik istemeyen bir kitleye ,grafik manyagi bir oyun motoru ile yapilan bir oyun Nekadar IRONIK

Bowser Zeki

16.5.2013 11:18:13

0
Bir nintendocu olarak Wii U dan daha çok şey beklerdim. Bugüne kadar HEP güçlü konsollar çıkarttı. Bkz. N64,GC ama anladı ki grafik güç oyuncuyu çekmeye yeterli değil.

- The Stig -

16.5.2013 01:43:27

-3
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Arkadaşlar PS4'ün gücü sizi büyülemiş bi kere Bende Wii U taraftarı değilim ama wii ve nintendo oyunu oynayanlar zaten çok yüksek grafikler beklemediği için yazdım.
ben ne demek istediğini anladım zaten.. sitemim yada söylentim sana değildi sende yanlış anlamamışsındır umarım zaten şuan Polyphony Digital'e mail atmakla uğraşıyorum.. adamlar şaka gibi ps4 duyurulduğu yerde 3 ay sonra çıkıp biz ps3 için oyun yaptık diyorlar.. konu ile alakasız oldu biraz ama bütün sinirim ondan :) belirteyim dedim.. hıncımı alacana kadar mail atacam şu salak kazanuriye.. bunlar 2020 geldiğinde de sony ps5'i duyunca bekleyin biz ps4 için GT7 yaptık derlers sonra

SOLID SNAKE

16.5.2013 01:36:26

0
Arkadaşlar PS4'ün gücü sizi büyülemiş bi kere Bende Wii U taraftarı değilim ama wii ve nintendo oyunu oynayanlar zaten çok yüksek grafikler beklemediği için yazdım.

- The Stig -

16.5.2013 01:31:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: kurtbecer bunun kitlesinin farklı olması ile alakası yok. tamamen kandırılmışlık ile alakası var. gameboy, snes, gameboy color, gamecube sahibi oldum wii ile bagları kopardım wii u ile dönerim dedim. ancak nintendo rezil bir konsol çıkardı. sadece mario ve zelda için konsol alınmaz. saglam 3.parti veya nintendodan yepyeni saglam yeni oyunlar lazım. snes gameboy color. ile o dönemlerede nintendo ile tanışanlar bugün sağlam hardcore oyuncular. e dogal olarak yeni nesil şeylerde bekliyorlar. ben nintendodan ps4 tarzı bir konsol beklemiyordum. ama wii den devşirme bir konsolda istemiyordum. bakınız işlemcisi wii nin 3 çekirdekli 1.3 ghze hızaşırtılmış hali. e tabi haliyle sağlam render ve hesap işlemlerini yapamıyor.
söylediklerine katılıyorum.. yukardaki mesajımı yazarken heralde sende bunları yazıyordun.. :) 3ds xl sahibiyim, 1 ay sonrada amerikadan sipariş verdiğim wii u'm geliyor.. aldığıma pişman oldum desem yeridir.. çünkü tanıdığım bir arkadaşımın kardeşinde wii u var.. 2 gün incelemek için istemiştim.. aldım gerçekten kullanımı güzel hoş ancak oyunlar bildiğimiz nintendo oyunları.. tek farkı FULL HD bana kalsa 3ds ve DS için oyunların hepsi bu konsolda HD olsa o bile bana yeter fazlasıyla ancak 2-3 sene sonra değişik bir oyun görmek istesek yada ps4 , xbox720 ayarından bir oyun oynamak istesek verdiğimiz para heba etmiş oluyoruz.. Ben işin orasındayım.. aldığım nintendo 3ds xl bile 500 gb'lık ps3 fiyatının 30 euro altında.. Nintendo fiyaz bazında aşağıya çekmek zorunda.. 349 dolara Wii u aldım black bişey bişey olanından.. Eylüle kadar kurcalar oynarım, eylülden sonra hepsini satar Ps4'ü alırım diye düşünüyorum..

die.Rache

16.5.2013 01:31:14

0
Yarin ki haber; "CryEngine 3 WiiU icin iptal edildi.."

kurtbecer

16.5.2013 01:23:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Sana kalırsa öyle, Ancak Wii U'yu alacak olan kitle zaten o kadar yüksek bir donanımda istemiyor çok yüksek grafikli oyunlarda beklemiyor. Wii U'nun kitlesi farklı
bunun kitlesinin farklı olması ile alakası yok. tamamen kandırılmışlık ile alakası var. gameboy, snes, gameboy color, gamecube sahibi oldum wii ile bagları kopardım wii u ile dönerim dedim. ancak nintendo rezil bir konsol çıkardı. sadece mario ve zelda için konsol alınmaz. saglam 3.parti veya nintendodan yepyeni saglam yeni oyunlar lazım. snes gameboy color. ile o dönemlerede nintendo ile tanışanlar bugün sağlam hardcore oyuncular. e dogal olarak yeni nesil şeylerde bekliyorlar. ben nintendodan ps4 tarzı bir konsol beklemiyordum. ama wii den devşirme bir konsolda istemiyordum. bakınız işlemcisi wii nin 3 çekirdekli 1.3 ghze hızaşırtılmış hali. e tabi haliyle sağlam render ve hesap işlemlerini yapamıyor.

- The Stig -

16.5.2013 01:23:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Sana kalırsa öyle, Ancak Wii U'yu alacak olan kitle zaten o kadar yüksek bir donanımda istemiyor çok yüksek grafikli oyunlarda beklemiyor. Wii U'nun kitlesi farklı
Alacak kitleden kastın nedir acaba? :) O yorumu attıysam Sony veya Microsoft taraftarı olduğumdan değil, 3ds xl sahibi ve 1 ay sonra sipariş verdiğim Wii u sahibi birisi olarak o yorumu atmıştım.. Bu yüzden kitlesi farklı demekle değil.. Ben kullanıcı biri olarak şikayetimi belirtiyorum.. Nintendonun yaptığı/yaptırdığı oyunlara bakarsak Wii U'nun donanımı elbette yeterlidir.. Ancak 2 sene sonra bu aldığımız 1000 liralık konsol ne işimize yarayacak? Wİİ gibi olmaz olmayacaktırda hiçbir zaman.. 3ds XL'ımı bile pal'dı satıp NTSC aldım.. oyun alırken üç beş kuruş daha az ödeyip daha fazla oyun alabileyim diye.. ben söylediğimin arkasındayım ve her zamanda şu düşünceye sahip olacam! Wii U benim için DONANIM OLARAK FİYASKO! (keşke şuan ki kullandıkları donanımın en az 2 katı güçte bir donanım kullansalardı daha uzun ömürlü olurdu)

SOLID SNAKE

16.5.2013 01:04:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya baktı wii u boş kaldı bari ordan bişeyler götüreyim demişlerdir.. :) wii u bence büyük bir hayal kırıklığı donanım olarak.. 2008-2009'da çıkan bir konsol olsaydı o günün şartlarında yeni nesil konsol derdim ancak donanım bana kalırsa fiyasko!
Sana kalırsa öyle, Ancak Wii U'yu alacak olan kitle zaten o kadar yüksek bir donanımda istemiyor çok yüksek grafikli oyunlarda beklemiyor. Wii U'nun kitlesi farklı

- The Stig -

16.5.2013 00:57:22

0
baktı wii u boş kaldı bari ordan bişeyler götüreyim demişlerdir.. :) wii u bence büyük bir hayal kırıklığı donanım olarak.. 2008-2009'da çıkan bir konsol olsaydı o günün şartlarında yeni nesil konsol derdim ancak donanım bana kalırsa fiyasko!

SOLID SNAKE

16.5.2013 00:54:57

0
Wii U'yu desteklemesi koz kazandıracak CryEngine 3'e rakiplerine karşı. Shadow of the Eternals'ın grafiklerininde ne kadar sağlam olduğunu gördük CryEngine 3'ün tüm platformlarda nasıl kaliteli şekilde çalıştığının kanıtı buda.

Uchiha Itachi.

16.5.2013 00:50:21

0
Cry Engine 3 ile yapılmış bir Mario oynasam gözüm açık gitmem :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Eternals
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız