Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Criterion Games'in Yeni Oyunu Yakında Açıklanacak

Image and video hosting by TinyPic


     Burnout
serisiyle büyük nam salan ve en son Burnout Paradise ile oyunseverlerin karşısına çıkan Criterion Games firması, yeni projesinin üzerindeki sır perdesini kaldırarak uzun süren sessizlikliğine son vermeye hazırlanıyor.

     Firmanın resmi twitter sayfasında "Bugün yeni oyunla ilgili ilk dergi makalelerini gördük.Yakında siz de (oyuncular) göreceksiniz" şeklinde bir açıklamaya yer verilirken , oyunun  E3 2010'da resmen duyurulması bekleniyor.

     Bir süre önce yeni bir Need for Speed oyunu geliştirdiği doğrulanan Criterion Games , açığa çıkaracağı yeni projesiyle bakalım hayranlarını mutlu edebilecek mi?

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Criterion Games EA Need for Speed
Deus Ex İçin Harika Bir Video Yayınlandı İnfamous 2'den İlk Görüntü ve Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.6.2010 14:27:31

0
Ben açıkçası shift i beğenmiştim ama o pistler bize biraz tersti yani tam istediğimizi alamadık.İnşallah yeniden sokaklara döneriz,gece ve gündüz olur ve arabanın içinide modifiye edebiliriz. Benim beklentilerim bunlar :D

On.E

5.6.2010 01:30:56

0
İşte bu hadi bakalım EA NFS'yi diriltmek için son şans Criterion olacak umarım MoH ile beraber NFS ikisi de iyi dönerler hayata..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız