Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crime Boss: Rockay City için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici INGAME STUDIOS, organize suç birinci şahıs nişancı oyunu Crime Boss: Rockay City için "First Episode: Lost Candy" adlı yeni bir fragman yayınladığını duyurdu.
 
Fragman açıklamasında "Florida'nın baş tacı Rockay City'ye hoş geldiniz. Şehirdeki yeni hayatınıza başlarken, şeker sevkiyatınızı geri alarak işinizi geliştirmeniz gerekiyor." yazıyor.
 
Crime Boss: Rockay City, 28 Mart'ta Epic Games Store aracılığıyla PC'ye, ardından 2023 yılının ilerleyen aylarında PlayStation 5 ve Xbox Series'e çıkacak. 
 
Rockay City. Kumlu koylardan yükselen gökdelenlere kadar heyecan kokan, gelişen bir metropol. Ancak tüm bu ihtişamın ötesinde şiddetli bir bölge savaşı var…

Eski mafya babasının vefatından sonra yeni bir Rockay City Kralı aranıyor; taht için savaşan sadece sen değilsin. Ekibini becerilerine göre seç ve para, bölge ve tacı elde etme umuduyla cesaret isteyen görevleri yerine getir.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc PlayStation 5 Xbox Series
RPG Honkai: Star Rail için Artık Ön Kayıt Mevcut Bandai Namco Amusement, Idolmaster TOURS'u Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2023 18:42:52

0
rezalet bir oyun daha yapay zekanın kötülüğünemi baksak, düşmanların aptalca hareketlerine mi, savaş alanında düşmana doğru koşmak nerede görülmüş valorant mı bu oyun :D eski hollywood yıldızlarına para harcayacaklarına oyunun yapay zekasına ve tasarımına harcasalardı keşke, düşmana ateş ediyorsun vuruyorsun vucudu kurşun yememiş gibi yatıyor yerde sadece kan efekti var pehhh .d .d yetiş ya rockstar yetiş ya bunedir yaa .d

İhsanblack02

10.2.2023 16:57:26

0
Yapay zeka çok kötü, animasyonlar çok kötü adamlar kan torbası mı vurdukça kan çıkıyor ama kalkıp ateş ediyor, hasar da yok vücutlarında. Kan efekti koyuyorsan onlar da olmalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız