Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Team Racing Nitro-Fueled'a Ücretsiz Genişleme Paketi Geldi

Geçtiğimiz Haziran ayında Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One oyuncularının beğenisine sunulan kart oyunu, Crash Team Racing için Activision'dan sürpriz bir ücretsiz güncelleme yayınlandı.
 
Yeni gelen güncelleme ile oyuna iki yeni oynanabilir karakter ve Prehistoric Playground yarış alanını ekliyor. Bununla birlikte oyuncuların kazanabileceği 18 yeni eşya ve CTR, Baby T. ve Crash Bandicoot 3: Warped aracı da dahil olmak üzere yepyeni arabalar bekliyor.
 

 
 Crash yeniden şoför koltuğunda! Crash Team Racing Nitro-Fueled ile tam gaz gitmeye hazır olun. Gerçek CTR deneyiminin üstüne çok daha fazlası, şimdi tamamen yeniden düzenlenmiş ve en iyi şekilde geliştirilmiş durumda:

- Orijinal oyun modlarıyla, karakterlerle, pistlerle, güçlendirmelerle, silahlarla ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın

- Orijinal oyunun dışında ek arabalarda ve pistlerde sağlam bir patinaj çekin

- Arkadaşlarınızla çevrimiçi yarışın ve çevrimiçi liderlik tablolarına damga vurun
Crash Team Racing Nitro-Fueled ile bahisler çok büyük ve yarış çok çekişmeli. Çok sevdiğiniz CTR şimdi en iyi halinde sizlerle.
 

 
Oyunun yayınlanan son videosunu hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Crash Team Racing Nitro-Fueled Expanded Pack Activision
Cyberpunk 2077 PS1'e Çıksaydı Nasıl Görünürdü? İşte Cevabı! Sony: "Trump'ın Çin Ambargosu Sürerse PS4 Fiyatlarını Artırabiliriz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

17.8.2019 01:09:38

0
Biraz indirime girsin kesin alıcam bu güncellemeden sonra 2005 yılında çıkan crash tag team racing araçları ve kıyafetleri gelmiş o çok güzel olmuş bide activision bedava içerik getirmesi çok şaşırdım.

nForcer

31.7.2019 19:07:26

0
Crash Nitro Kart'ın Adventure modunu ekleyecekler mi bakalım? Eski oyunun bütün pistlerini uyarlayıp da Adventure modunu eksik bırakmaları garibime gidiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız