Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot 4: It’s About Time Daha Sonra PC'ye Gelebilir

 
Orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time sadece PlayStation 4 ile Xbox One için duyuruldu fakat ileride diğer platformlara da gelme ihtimali var. 
 
Activision sözcüsü PCGamesN'e yaptığı açıklamada "İleriki bir tarih için ek platformları değerlendiriyoruz. Daha fazla bilgi için beklemede kalın." dedi. 
 
İlk olarak PlayStation 4 için çıkan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy daha sonra Xbox One, Switch ve PC'ye gelmişti. Crash Team Racing Nitro-Fueled da PC için listelenmişti fakat ardından başka bir haber gelmedi. 
 
Crash Bandicoot 4: It’s About Time PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Ekim'de çıkacak.

İlk detaylar ve oynanış görüntülerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 için Yeni Kaykaycılar Duyuruldu, Demo 14 Ağustos'ta Yayınlanacak Rogue Legacy 2 Önümüzdeki Ay Erken Erişime Açılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Deswaaa

24.6.2020 07:33:45

0
Artık çıkan oyunlar dan hiç bir tad alamıyorum ticaret oldu malesef para gelsin de nasıl gelirse gelsin diyorlar bunun en basit örneği last of as 2 malesef böyle potansiyeli olan oyun rezil senaryo ile nasıl berbat edilir görmüş olduk

YildirimBuyucusu

23.6.2020 23:12:11

+1
Ne yalan söyleyeyim, gram ilgimi çekmedi. Ne gerek var diye de düşünüyorum yeni oyununa. Başka bir yeni IP üzerinde çalışabilirlermiş. Sırf markası var diye yeni oyun yapma dönemi bir gün sona erirse mutlu olacağım. En azından seriye nefes getirecek bir çok yenilik getir ki "Ha bu seri yeni bir oyunu hak etmiş." diyebilelim. Değil mi? Tabii bu benim kişisel görüşüm. Serinin hayranları sunulan şeyi beğenmiş olabilir. Orasını bilemem.

BSC Misafiri

23.6.2020 22:15:29

0
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy de olduğu gibi kesinlikle bu da gelecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız