Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crackdown 3 Xbox Play Anywhere Özelliği Sunacak

 
   Açık dünya aksiyon macera oyunu Crackdown 3 Xbox Play Anywhere özelliğine sahip olacak, geliştirici ekip twitter üzerinden doğruladı.
 
   Bu özellik ile birlikte bir Xbox Play Anywhere dijital oyunu alıp herhangi bir ek ücret ödemeden Xbox One ve Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarda oynayabilirsiniz. Ayrıca tüm kayıtlarınız, oyun eklentileriniz ve başarılarınız sizinle birlikte kaldığından başka bir Xbox One ya da Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayara taşınır.
 
   Crackdown 3 bu yıl içerisinde Xbox One ve Windows 10 için çıkış yapacak.
 
   Oyun hakkında daha fazla bilginin ve oynanış videosunun E3 2017 Microsoft basın konferansı esnasında paylaşılması bekleniyor. E3 2017 Microsoft basın konferansı 12 Haziran 00:00'da başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crackdown Crackdown 3 Microsoft Xbox One Action Open World
Divinity: Original Sin 2 için Çıkış Tarihi Verildi Mario + Rabbids Kingdom Battle Sunum Slaytları Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gursoyf

25.5.2017 17:21:58

+1
Xbox Play Anywhere çok iyi bir fikir olmasına rağmen fiyatlara ciddi olumsuz yansıyor. İki platforma da açılacağı için maşallah fiyatlarını da 2 katına çıkarıyorlar. Ayrıca konsol exc kalmadı diye düşünmüyorum. Konsola alışan gidip de pc de takılayım falan demez. Varsa alım gücü gider ikisini de alır. Şimdi bir konsol oyuncusu düşünün yıllardır xboxone kullanıyor. Exc oyun kalmadı diye bütün birikimini bir kenara bırakıp sırf windows 10 a da çıkıyor diye pc ye geçer mi? yeniden hem donanım hem de oyun maliyetini düşünürsek saçma. Konsol kullanan insanlar zaten dünyanın parasını oyunlara harcıyorlar. Korsan bedava oyun oynamak için bu kesim gidip binlerce dolar donanım toplamaya kalkmaz. Mesela benim sadece steam de aşağı yukarı 240 orjinal oyunum var ve sırf 10 tane exc var diye gidip ps4 almadım. O parayı hem konsola hem de yüksek fiyatlı oyunlara vermek istemedim. Bu tamamen insanların kendi tercihi. Çok parası olan zaten hem pc hem xbox hem de ps alıyor ve kullanıyor. Bu exc kalmadı microsoft kendi ayağına sıktı olayını bir kenara bırakın. Oyun yapımcıları ve firmalar ne zaman pc den uzaklaştı, o zaman oyunların kaliteleri ciddi oranda düştü (bakınız ps3 xbox 360 zamanına birkaç exc haricinde teknolojik ve görsel açıdan hiçbir gelişme yaşanmadan en az 5-6 yıl geçti). Son zamanlarda yapımcılar pc ye yöneldi ve oyunlardaki görsel kalite de aynı oranda arttı. Çünkü platform oyunları da en nihayetinde pc üzerinde geliştiriliyor. Tartışmak yerine oyunlardan keyif almaya bakmak lazım. Exc leri eleştirmek yerine yeterince iyi geliştirilememiş, çağın gerisinde kalmış, birbirinin kopyası oyunları eleştirin. Dlc lerinin oyunun kendisinden yüksek fiyata satılan oyunları eleştirin. Oyunculuğu, oyuncuyu sömürü sistemi haline getiren yapımcılara getirin eleştirinizi.

BSC Misafiri

25.5.2017 15:35:15

0
RIP xbox cihazda exc oyun kalmadı. Konsol duyurulmadan bütün oyunları PC'ye duyuruldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crackdown 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız