Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Crackdown 2'de Büyük Bir Hikaye Mevcut"

Microsoft, ilk oyunun yapımcısı Realtime Worlds'ün yerine yola Ruffian Games ile devam etme kararı almıştı.
Xbox360'a çıkan ilk oyununda özgür oynanış tarzı ile bir hayli beğenilen Crackdown'ın devam oyunu ile ilgili ilk duyuru geçtiğimiz E3'de gelmişti.
 
Son olarak VGA'da tanıtım videosu ile gündeme gelen Crackdown 2 hakkında Edge dergisine konuşan oyunun yapımcı koltuğunda ki yeni isim Ruffian Games'den, yapımcı James Cope'un yorumlarına bakılırsa çok daha detaylı bir hikaye içeriği bizleri bekliyor;
 
" İlk oyundaki problemlerden biriside pek çok hikaye elementi olmasına rağmen bunu kimseye anlatmamış olmamız. Bu yüzden oyuncu kendini biraz kaybolmuş hissetti. Şu anda yapmaya çalıştığımız şey ise dünyanın nasıl böyle bir evrim geçirdiği... Üstünde çalışılması gereken büyük bir hikaye mevcut."
 
James Cope'un Crackdown 2 ile ilgili açıklamaları sadece oyunun genişletilmeyi bekleyen konusu ile ilgili değil. İlk oyunda "çok güçlü" olarak karakterimizin artık adil bir şekilde "çok güçlü düşmanları" mevcut;
 
" İlk Crackdown oyununda siz dünyanın en güçlü varlığıydınız ve bu eğlenceliydi. Ama burda da problem olan sizin hiçbir zaman düşman tehdidi altında olmayışınızdı. Ancak şimdi adil bir şekilde güçlü bir yapay zekaya sahip olan The Freaks var. Sizi çatılara kadar takip edebilecek olan yeni düşmanlarınız size bir an olsun bile güvendeymişsiniz hissine kapılmanıza imkan vermeyecek."
 

Crackdown 2'nin şu anda % 60'lık bölümü tamamlanmış.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak crackdown crackdown 2 microsoft game studios ruffian games action xbox 360
Bayonetta'nın Yeni Videosu Yayınlandı RE 5: Alternative Edition'da Yeni Karakter

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crackdown 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız