Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Courteney Cox, Gale Weather Rolü ile Scream 5'te Bulunacak

 
İlk filmi 1996 yılında, dördüncü ve son filmi 2011 yılında yayınlanan gerilim korku türündeki Scream serisinin beşinci filminin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. 
 
Bu yeni filmde eski filmlerdeki oyunculardan bazılarının geri döneceğini biliyorduk. Hatta ilk açıklanan oyuncu Dewey Riley rolündeki David Arquette'ydi. Şimdi de yine Scream serinin önceki filmlerinden ve Friends dizisinden bilinen Courteney Cox'un bu filmde de yer alacağı onaylandı. Her zamanki gibi Gale Weather rolünü üstlenecek.
 
Scream 5'in 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Scream serisinin yeni filmi, seriyi yeniden başlatacak yani bir reboot olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri scream 5 yeni film reboot oyuncular konusu ne zaman çıkış tarihi yayın tarihi
Bloomberg: Sony Bu Ay PlayStation 5 Duyurusu Planlıyor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in Çekimleri Devam Ediyor, Setten Görüntü Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız