Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter-Strike 2'ye ait yeni exe dosyaları bulundu!

 
 
Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Counter-Strike 2 söylentileri şu anda devam ediyor. Çeşitli gruplar ve oyuncular çeşitli dosyalar bulmaya çalışıyor ve bu kapsamda birçok dosyaya erişildiği belirtiliyor. Twitter kullanıcısı Gabe Follower tarafından yeni bir gönderide oyuna ait çeşitli çalıştırabilir dosyaların bulunduğu söyleniyor.
 
Counter-Strike 2 gerçekten geliyor mu?
 
 
 
Şu anda herhangi bir resmi olmamasına rağmen ortalıkta sürekli olarak CS 2 - CS:GO 2 söylentileri devam ediyor. Bu söylentiler çeşitli dosyalarla beraber somut bir hale getirilmeye çalışılıyor. Daha önce oyun hakkında Nvidia sürücüsü içerisinde çeşitli referanslar ve Dota 2 için yayınlanan güncelleme içerisinde çeşitli dosyalara rastlandı. Şimdi ise yeni exe dosyaları ortaya çıktı.
 
?Gabe Follower adlı kullanıcı bu çalıştırılabilir dosyaların biri tarafından gönderildiğini ve oyuna ait çeşitli referanslar içerdiğini belirtti. Bu son bilgilerin hiçbiri CS 2'nin geleceğini doğrulamasa da büyük söylenti ateşi körüklenmeye devam ediliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Epic Games'e Fortnite için 245 milyon dolar para cezası verildi! Hitman geliştiricisi IO Interactive İstanbul'da yeni bir stüdyo açıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.3.2023 20:19:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: nakoicve Ya ne abarttılar bu işi gelirse gelsin kardeşim bizde oynuyoruz da sanki devrim oluyor
Rank ve Hile sistemini çok etkileyecek bu olay. Zaten CS Community'si çok büyük sessizlerdi şimdi bir ayağa kalktılar sanki dünyanın tek sorunu Source 2 :D

nakoicve

15.3.2023 17:03:10

0
Ya ne abarttılar bu işi gelirse gelsin kardeşim bizde oynuyoruz da sanki devrim oluyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız