Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Corpse Party II: Darkness Distortion İçin İlk Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını XSEED Games, Marvelous Europe ve MAGES ekiplerinin üstlendiği ve geliştiriciliğini Team GrisGris stüdyosunun yaptığı Corpse Party II: Darkness Distortion, açıklanan detaylara göre bu sonbaharda PlayStation 4, Switch ve PC için dünya çapında piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam Platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Corpse Party II üç arkadaşı konu alıyor 
 
 
 
Detaylara bakacak olursak, oyunun PlayStation 4 ve Switch sürümleri Kuzey Amerika'da 50 dolarlık standart fiyattan ve diğer taraftan 80 dolarlık "Ayame's Mercy" fiziksel sürümleri ile beraber satışa sunulacak. Fiziksel sürüm içerisinde oyunun bir kopyası, oyun için kayıt noktalarından esinlenerek tasarlanmış LED tasarımlı mavi bir mum, sahne arkası içeriklerle dolu 64 sayfalık bir sanat kitabı ve daha fazlası yer alıyor.
 
Corpse Party II: Darkness Distortion, lisede okuyan üç arkadaşı konu alıyor ve onların şehir efsanelerini keşfetmeleri ile ortaya çıkan tuhaf durumları bizlere sunuyor. Haruka Nanami, Nemu Takanashi ve Maria Hitsugi karakterlerini içeren yapımda karanlık diyarlara doğru yolculuk yapıyor ve onları karanlık geçmişten gelen dehşetlere karşı korumak durumunda kalıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Dragon Ball Xenoverse 2 DLC'si Future Saga Duyuruldu Efsanevi Bir Maceranın Başlangıcı: Final Fantasy Serisi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız