Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Hayatta Kalma Oyunu The Lord of the Rings: Return to Moria Duyuruldu

 
 
Yayıncı North Beach Games ve geliştirici Free Range Games, co-op hayatta kalma oyunu The Lord of the Rings: Return to Moria'yı PC için duyurdu. Oyun 2023 baharında yalnızca Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
J.R.R. Tolkien tarafından yaratılan ikonik fantezi dünyası Middle-earth'ün 4. Çağında geçen tek hayatta kalma ve zanaatkârlık oyunu.
 
The Lord of the Rings: Return to Moria, Cücelerin Misty Mountains'ın altında yer alan efsanevi anayurdu Moria'yı geri almak için atıldıkları yeni bir macerayı takip ediyor. Oyuncular hayatta kalmak, üretmek, inşa etmek ve ikonik devasa madenleri keşfetmek için güçlerini birleştirecek. Onları bekleyen gizemli tehlikeler karşısında cesur kâşifler her zamankinden daha açıkgözlü olması gerekecek. 
 
Lord Gimli Lockbearer tarafından Misty Mountains'e çağrılan oyuncular, ayaklarının altındaki derinliklerde yer alan Cüce anayurdu Moria'nın (Khazad-dûm veya Dwarrowdelf olarak da bilinir) kayıp hazinelerini geri almakla görevli bir Cüce grubunun kontrolünü ele alır. Moria Madenleri'nin derinliklerine inip hazineleri geri alacakları bu görev cesaret gerektirecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu co-op hayatta kalma PC The Lord of the Rings: Return to Moria
Annapurna Interactive Showcase 2022 Etkinliği 28 Temmuz'da Yapılacak Baldur’s Gate: Dark Alliance II Bu Yaz Konsollara ve PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.6.2022 12:52:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: MovieClipS Keşke yeni bir Middle Earth: Shadow of War oyunu gelse.
Gelmez. Monolith stüdyosu şuan Wonder Woman oyunu ile ilgileniyor. Zaten shadow of war da shadow of mordorun aynısıydı üstüne 2-3 özellik ekleyip çıkarmışlar kaç zaman sonra.

BSC Misafiri

11.6.2022 12:42:32

0
Yazık ya böyle bir evrenin adam akıllı oyunu yok. Anlamadığım adı sanı duyulmamış herifler LotR lisansını nasıl alabiliyorda oyun yapıyor? Neden büyük firmalar bu evreni değerlendirmiyor?

BSC Misafiri

11.6.2022 09:42:33

0
Olmaz, ben bir tane de LotR evreninde geçen BR oyunu istiyorum.

MovieClipS

10.6.2022 23:18:05

0
Keşke yeni bir Middle Earth: Shadow of War oyunu gelse.

Angel of the Lord

10.6.2022 22:27:57

+1
Bir markanın duyurulan, üstünde çalışılan her oyunu mu saçma olur arkadaş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız