Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Hayatta Kalma Oyunu Sker Ritual'ın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
Wales Interactive, çıkışı yaklaşmakta olan co-op hayatta kalma birinci şahıs nişancı ve korku oyunu Sker Ritual'ın tanıtım fragmanını yayınladı. Sker Ritual, Maid of Sker'in devamı niteliğinde.
 
Sker Ritual, ödüllü okült korku oyunu Maid of Sker'in devamı niteliğindedir. Oyun, hayatta kalma birinci şahıs ve nişancı öğelerini bünyesinde barındırır. Sessiz Olanlar'ın doğaüstü saldırısından kurtulmak için tek başınıza veya dört oyuncuya kadar oynayın. 
 
Yeni düşman orduları, benzersiz doğaüstü güçlere sahip olarak karşımızda yer alıyor. Yükseltilebilir silahlarla gizemli hikaye görevlerini yapın. 
 
Sker Ritual, bu yaz Steam üzerinden PC için ardından 2022 yılı içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için konsolları için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera korku co-op Sker Ritual
EA, Mobil cihazlar için The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Oyununu Duyurdu Call of Duty Mobile, 650 Milyon indirmeye Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız