Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cook, Serve, Delicious! 3?! 14 Ekim'de Erken Erişimden Çıkıyor ve Konsollara da Geliyor

 
29 Ocak 2020'den bu yana Steam erken erişimde bulunan yemek işletmeciliği oyunu Cook, Serve, Delicious! 3?! yakında erken erişimden çıkıyor ve konsollara da geliyor.

Geliştirici Vertigo Gaming, Cook, Serve, Delicious! 3?! 1.0 sürümünün 14 Ekim'de Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation ve Amazon Luna versiyonları kısa bir süre sonra gelecek.
 
1.0 sürümü $19.99 fiyattan satışa sunulacak. Erken erişim fiyatı $14.99 (TR'de 25,00 TL). 8 Ekim'e kadar %25 indirimle 18,75 TL. 
 
Bu duyuru şerefine Cook, Serve, Delicious! 2!! PC versiyonu 5 Ekim'e kadar Steam'de oynaması ücretsiz. Ayrıca tüm seri indirimde. 
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Milyonlar satan “Cook, Serve, Delicious!” serisinin bu devasa devam oyununda yola koyulun ve güvenilir robot ekibiniz Whisk ve Cleaver ile birlikte “Iron Foodtruck Championships”e katılmak için Amerika Birleşik Devletleri’ni boydan boya gezin.
 
Savaştan zarar görmüş ve radikal bir şekilde değişmiş 2042 Amerika’sında geçen, hızlı tempolu aksiyon sunmak için tamamen yeniden tasarlanmış olan bu yeni oyun yapısında, yüzlerce seviyede, – seriye eklenmiş yepyeni pek çok yemek de dahil -yüzlerce yemek pişireceğiniz yepyeni bir hikâye odaklı bu mücadeleyi baştan sona oynayın ya da istediğiniz zaman açılıp kapanabilen yepyeni Chill Modu (Rahatla Modu) ile gevşeyin!
 
Mücadeleyi tek oyunculu olarak veya bir arkadaşınızla beraber oynayın (oyun esnasında değiştirme özelliği ile)
Yemek kamyonunuzu oyunu etkileyen düzinelerce modül ile yükseltin!
Yemek kataloğunuzu iki yüzden fazla yiyecek ile genişletin!
ABD’ye yayılmış düzinelerce süs eşyası ile yemek kamyonunuzu süsleyin!
İstediğiniz en rahat biçimde oynamanıza olanak tanıyan hareket ayarları, yanıp sönme / flaş ayarları ve ses ve renk körlüğü özellikleri dahil olmak üzere tonlarca erişim özelliği ve çok daha fazlası.
380 seviyeye yayılan yüz saatten fazla oynama süresi!
Ödüllü besteci Jonathan Geer’den harika bir orijinal oyun müziği.

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Cook Serve Delicious! 3?! simülasyon yemek yapma
Altın Joystick Ödülleri Adayları Duyuruldu, Oy Kullanabilirsiniz Çocuk Dergisinde FIFA Mikro Ödeme Reklamı Yapan EA'den Açıklama Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cook, Serve, Delicious! 3?! ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız