Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control'ün Standart Sürümüne Sahip Kullanıcılar Yeni Nesilde Geriye Uyumluluktan Faydalanabilecek

 
Control Ultimate Edition geçtiğimiz hafta duyurulduğunda, Ultimate Edition'ı satın alan PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının oyunu PlayStation 5 veya Xbox Series X sürümlerine ücretsiz yükseltebileceği ve standart sürüme sahip kullanıcılara böyle bir fırsat tanınmayacağı açıklanmıştı.

Bu haber oyunculardan büyük bir tepki çekti ve yayıncı 505 Games açıklama yaparak durumu netleştirdi.

PlayStation 4 veya Xbox One'da Control'ün standart sürümüne sahip kullanıcılar geriye uyumluluk aracılığıyla gelişmiş bir deneyimle oyunu PlayStation 5 veya Xbox Series X'te oynayabilecek. Genişleme paketleri de aynı şekilde geriye uyumlulukla oynanabilecek.
 
Fakat yeni nesil konsollar için özel geliştirilen sürüm sadece Ultimate Edition sahiplerine ücretsiz sunulacak.

İki sürüm arasındaki farklılıklar detaylandırılmadı.
 
505 Games tarafından belirtilene göre oyun yeni nesilde Control Ultimate Edition olarak piyasaya sunulacak ve ücretsiz yükseltme için aynı sürüm olması gerekli. 

Control Ultimate Edition 27 Ağustos'ta Steam için, 10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store için, 2020 sonlarında PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak. Ana oyun, ilk genişleme paketi The Foundation, ikinci genişleme paketi AWE ve oyunun çıkışından bu yana yayınlanmış tüm içerik güncellemelerini içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Desperados III 1.3 Güncellemesi Dört Yeni ‘Baron's Challenge’ Görevi Ekliyor Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster 18 Eylül'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

20.8.2020 18:10:06

+1
Kelime oyunu yapmak yerine düzgün bir aciklamada bulunsunlar , oyun iyi satmadi maliyetleri cikarmak icin yeni nesildede saticaz .Yinede oyundan cok keyf aldigim ve Remedy desteklemek adina tekrardan alicam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız