Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control: AWE Genişlemesinin İlk 15 Dakikası

 
Geliştirici Remedy Entertainment, dün düzenlediği canlı yayında Control'ün ikinci genişleme paketi AWE'ın ilk 15 dakikasını paylaştı.
 
Alan Wake'in içinde olacağı ve Alan Wake hakkında daha fazla bilgi alacağımız yeni bir hikaye sunacak genişleme paketi yeni görevler, Airborne Ranger adlı yeni bir düşman, Alan Wake'ten alınan ışık kullanımına dayalı oynanış mekaniği ve daha fazlasını getirecek. Yaklaşık 5-6 saatlik bir oynanış sunacağı belirtiliyor. 
 
Genişleme paketinin yanı sıra ücretsiz bir güncelleme de yolda. Surge adlı yeni tabanca, daha fazla checkpoint, yeni yetenek geliştirme ve Assist modunu getirecek. Bu modda oyuncular enerjinin dolma hızı, ne kadar hasar alacağı ve şarjör değiştirme süresi gibi seçenekleri ayarlayabilecek. 
 
AWE 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Aynı gün ücretsiz güncellemede de yayınlanacak ve Control Ultimate Edition Steam'e gelecek.

Canlı yayın tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Capcom Oyun Satışları Güncellemesi: Resident Evil 7, Resident Evil 2, DmC ve Daha Fazlası Kena: Bridge of Spirits PS4 Versiyonuna Sahip Kullanıcılar PS5 Versiyonu için Ek Ücret Ödemeyecek

BSC Misafiri

14.8.2020 14:50:54

0
efso
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız