Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 3 için Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Relic ekibi, Company of Heroes 3 için oyuncuların yeni Dinamik Campaign haritası hakkında daha fazla bilgi edinebileceği ayrıntılı bir Geliştirici Günlüğü videosu yayınladı. Videoda oyun geliştiricileri, heyecan verici yeni sistemleri, oyuncuların vermesi gereken kararları ve yeni Dinamik Campaing haritasının klasik RTS oyununu nasıl etkileyeceğini tartışıyor.
 
Company of Heroes 3, Relic'in tescilli gerçek zamanlı strateji teknolojisinin en son versiyonu olan Essence Engine 5'i kullanacak. Dinamik Sefer Haritası'nda oyuncular kara, hava ve deniz kuvvetlerine komuta edecek. Yapacağınız seçimler, yalnızca mücadele ettiğiniz savaşları değil, savaşın kendi hikayesini de etkileyecek.

Aksiyonu durdurarak, Full Tactical Pause'u kullanmayı seçen oyuncular, tüm hareketlerini aynı anda koordine edebilecek, her hareketi gerçek zamanlı olarak yapma baskısı olmadan ayrıntılı olarak düşünebilecek.
 
Company of Heroes 3, 2022'de PC'ye çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming strateji savaş pc sega relic
Diablo 4 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Rockstar, GTA Trilogy'i Satın Alanlara GTA V'i Ücretsiz Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.12.2021 17:35:45

0
Oyun türkçe olsun diye imza kampanyası yapılmıştı sanırım. Bir sonuç alındı mı? Yoksa millet boşu boşuna mı imza attı?

BSC Misafiri

23.12.2021 09:51:57

+1
Almanlar aslında savaşın başında çok güçlü silahlara sahip değillerdi. 1942 yılı en iyi durumu ve sonrası sonuna doğru yine Ruslar geçiyor bunları teknolojide. Ama büyük bir macera. Almanların Rusyanın büyüklüğü karşısında hedeflerini dağıtmaları, bir kış dönemi istikrarsızlığı, sonrasında gelen mücadeleler, Manstein ordular grubu denen birimi ele alıp gerçek bir ordu haline getirmesi (tıpkı atatürkün ortadoğuda yaşadığı gibi). Adı sizi yanıltmasın ordular grubu deniyor ama tek bir düzenli ordu bile yok bir kaç ay birimleri düzenlemekle uğraşıyor. Sonrasında biraz geç kalmış oluyor. Yine de Hitler kendisini görevden almasa Almanya doğu cephesinde biraz daha dayanırdı. Ama direnmek yerine dağılıp gittiler. En büyük nedeni yönetimdeki Stres ve hainlik. Vücudu kısmen veya tamamen kör ve felçli kılabilir. Bu tür komutanların kitaplarını kesinlikle okuyun. Gerçek bir tecrübe sunuyor.

BSC Misafiri

22.12.2021 13:44:56

0
Şu nazi tanklarını az biraz daha gerçekçi yaparlar umarım. Arada ciddi teknolojik fark olmasına rağmen iki oyunda da patates kalıyorlar (CoH eklentisinde sonradan gelen alman birimi hariç)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız