Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 2'nin İlk Ek Paketi Yolda Olabilir


    Strateji türünün önemli serilerinden Company of Heroes serisi, Company of Heroes 2 ile birlikte önceki oyunların biraz altında kalmıştı. Oyunun yapımcısı Relic Entertainment ise, yeni gelişmelerle birlikte beklentiyi karşılamaya çalışmıştı. Bu hamlelerin yeni bir tanesi, önümüzdeki dönemde gelecek gibi duruyor.
 
    Önümüzdeki hafta 28-30 Mart tarihleri arasında Eurogamer Expo isminde mini bir fuar düzenlenecek. Gelen haberlere göre Relic Entertainment'tan kıdemli yapımcı Greg Wilson da bu fuar sırasında mini bir konferansla birlikte Company of Heroes 2'nin geleceğinden bahsedecek. Belirtilenlere göre Relic, Company of Heroes 2'nin 'bir sonraki kısmından' detayları bu etkinlik çerçevesinde anlatacak. Bakalım neler göreceğiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega
Faster Than Light, Yeni Bir Ek Paket ile iPad'e 10 Dolardan Geliyor Microsoft'un E3 2014 Sunumu Dolu Dolu, Oyun Odaklı Geçecek

Frozen Grenadier

21.3.2014 22:39:40

0
coh 2 dlc simulator oldu oynanmaz artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız