Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Coldzera Yedek Oyuncu Konumuna Alındı

 
     HLTV platformu tarafından duyurulan haberde Brezilyalı MIBR takımının ünlü oyuncusu Marcelo "coldzera" David, yedek oyuncu konumuna alındı. HLTV'nin MIBR takımına yakın bir isimle iletilen bilgiye göre coldzera'nın MIBR takımında son kez BLAST Pro Series Los Angeles ve IEM Chicago turnuvalarında oynayacağı bildirildi. Ardından yedek oyuncu konumuna alınacak oyuncu, yeni takım arayışına başlayacak. Valve ile birlikte düzenlenen yılın en büyük CS:GO turnuvası Starladder Major 2019 turnuvasında ise coldzera yerine MIBR takım koçu Wilton "zews" Prado'nun yer alacağı belirtildi.   
 
    Marcelo "coldzera" David aynı oyuncu kadrosu bünyesinde Luminosity, SK Gaming, MIBR takımlarında bulunmuş, takımla birlikte 2 Major turnuva kazanmış ve inanılmaz başarılara imza atmıştı. Ayrıca ünlü oyuncu, 2017 yılında The Game Ödülleri'nde  "En İyi Elektronik Spor Oyuncusu" ödülünü kazanmış ve HLTV "En İyi 20 CS:GO" oyuncusu sıralamasında 2016-2017 yıllarında birinci, 2018 yılında ise onuncu sırada yer almıştı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
G2A Çalışanı, Oyun Haber Sitelerine Rüşvet Teklif Etmiş Metroidvania Oyunu Outbuddies PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız