Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Project Relic PlayStation, Xbox ve PC için Duyuruldu

 
 
Güney Koreli stüdyo Project Cloud Games, 2023'ün başlarında PlayStation, Xbox ve PC'ye gelecek çok oyunculu aksiyon oyunu Project Relic'i duyurdu. Hangi konsollara çıkacağı henüz duyurulmadı.
 
Project Cloud Games tarafından oyun hakkında yayınlanan bilgiler
 
Project Relic, Project Cloud Games tarafından geliştirilen çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. 
 
9 geliştiriciden oluşan küçük bir Indie oyun şirketi olmasına rağmen, tutkumuz ve anlayışımızla duyusal bir oyun yapıyoruz. Şirketimizin amacı oyunculara normalin ötesinde bir deneyim sunmak. Hayranlarımıza yeni dünyayı ve daha önce hiç tatmadıkları eğlenceyi deneyimleme fırsatı vermek istiyoruz. Bu oyun içi görüntü, oyunumuz Project Relic'in son prototipidir. Şu anda bu görüntüler oyun gelişiminin başlangıç ??noktası olduğunu düşünüyoruz. Ancak son halinin hepinize olağanüstü bir deneyim yaşatacağından eminiz. 
 
Prototip videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Çok Oyunculu Aksiyon
The Elder Scrolls IV: Oblivion'daki Imperial City, UE5'e Taşındı Streets of Rage 4 için Mr. X Nightmare DLC'si 15 Temmuz'da Çıkacak

chris92

1.7.2021 17:41:28

0
çok oyunculu yaramaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız