Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters: Wii U'nun Fiyatı Uygun Olmalı

3DS'teki tecrübe sonrasında Nintendo'nun Wii U'nun fiyatını yüksek tutacağını sanmıyoruz

     Codemasters Ceo'su Rod Cousens, Wii U ve Playstation Vita'nın fiyatı ile ilgili açıklamalar yaptı. Cousens'a göre Wii U'nun fiyatı tüketiciyi cezbedecek bir düzeyde olmalı. İşte Codemaster'ın Ceo'sunun sözleri:

     "Herkes fiyat ve çıkış tarihinin yakında açıklanacağını biliyor. Şu an piyasada olan konsolların Noel'de fiyat indirimine gideceğini tahmin ediyorum. Bu da gelecek yıl yine fiyat indirimi için fırsat sunuyor. Yani Wii U dikkatli bir şekilde fiyatlandırılmalı, ayrıca Sony de PS Vita'nın fiyatını akıllı telefonlar ve tabletlere göre benzer şekilde fiyatlandırması gerek.  Fiyatlandırma çok parçaya bölünmüş donanım dünyasında kritik öneme sahip. Bu nedenle cihazın yüksek bir fiyatla (Wii U'yu kastediyor) piyasaya çıkacağını sanmıyorum."
 
    "Nintendo zeki bir firmadır. Her zaman yenilikçidir. Geçmişte bu alandaki yeteneklerini gösterdi, şimdi tekrar neler yapabileceğini göreceğiz. Oyun endüstrisi de bunu teşvik etmeli. "
 
    Bu arada Wii U'yu bekleyen oyunculara bir müjde de veren Cousens, bir F1 oyununun da bu cihaz için hazırlandığını söyledi. Firma daha önce Dirt 3'ü de Wii U için duyurmuştu. Böylece iki yarış oyunu Wii U için hazırlanmış oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii U Konsol Console
Rambo'nun Yeni Oyunu Geliyor! Brink: Agents of Change DLC Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

5.8.2011 05:34:05

0
Zaten dikkat edin,yetkili ağızlardan hep aynı cümleler dökülüyor."Wii Unun fiyatı uygun olmalı "geçmişte örneği var SEGAnın DreamCasti izlenen yanlış fiyat politakası yüzünden üretim bandının fişini çekmişti,Nintendo oyun dünyasında köklü firmalardan yanlış pazarlama ve fiyatlandırma yüzünden oyun konsolu yarışında start çizgisinde kalmasını hiç kimse istemez...

BSC Misafiri

4.8.2011 22:25:46

0
codemaster başarısız bir firma bence

BSC Misafiri

4.8.2011 22:25:31

0
Tek korkum bunun sonununda 3DS gibi olması ve ya 3DS gibi yeni nesilin çok gerisinde kalması.Adam gibi konsol çıkarsınlar da paraya kıyarız bi şekilde.3DS gibi çöpü önümüze sürüp 800 tl isterlerse sonunu hazırlar nintendo...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız