Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cod: Black Ops, 2010'un En Çok Oynanan Oyunu

Call of Duty: Black Ops verileri sadece Xbox Live'e göre verilmiştir.
 
    Major Nelson'ın paylaştığı en son bilgilere göre Call of Duty: Black Ops, 2010'da Xbox Live'in en çok oynanan oyunuymuş. İşin ilginç kısmı ise oyunun 2010'un sonlarına doğru Kasım ayında çıkarak bu başarıyı elde etmesi.
 
     Treyarch'ın FPS'si Halo: Reach ve Red Dead Redemption gibi sıkı rakiplerini geçmiş. 2010'un en çok oynanan oyunları sıralamasında bu saydığım oyunların dışında şu yapımlar ilk onda bulunuyor:

     "Fable III, Battlefield: Bad Company 2, Medal of Honor, Mass Effect 2, FIFA 11, Fallout: New Vegas ve BioShock 2"
 
     Dead Rising 2: Case Zero ve Baby Maker Extreme ise sırasıyla en çok oynanan Xbox Live Arcade ve Indie oyunu olmuşlar. Call of Duty: Black Ops, başarısını bu istatistik ile pekiştirmiş oldu diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Major Nelson Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS 2010'un en çok oynanan oyunu
4.Haftanın Satışları (2011) Crysis 2'nin Min. Sistem Özellikleri Resmi Değil!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.2.2011 15:41:28

0
Ameleler basmış yine burayı. IW'nin amerikan propagandasından başka yaptığı bir şey var da haberimiz mi yok ? Treyarch en azından Amerika'nın kazanamadığı zaferleri kazanmış gibi göstermiyor.

Ghost_player

3.2.2011 12:10:41

0
Infinity Ward Armutu pişirdi treyarch 'ın azına Düştü

Ghost_player

3.2.2011 12:06:48

0
modern warfare olmasaydı bu başarılara ulaşamazdı treyarch.bu günlere gelmesinin tek sebebi Infinity Ward 'ın Başarasırı profösyönellliği ve alın teri !

BSC Misafiri

3.2.2011 12:03:48

0
ya arkadaşlar keşke türkce yapılsa oyunlar diyoruz ama araştırma yapınca bazı coğu ülkeler kendi dili olmadığı oyunları ülkelerine sokmuyo bile oyunu getiren distribütörlere oyunu kendi dilinde veya alt yazıyı koymasını istiyo yok koymuyosa oyunu kendi ülkesinde sattırmıyo bunu yaparken babasının hayrına yapmıyo araplar bile dil olmadığında oyunu sattırmıyo bu iş distribütörlerde bitiyo ülkeler kendi diline önem veriyo bunu sırf kendi dillerininin bozulmaması için yani oyun oynayan kesim az bi kesim deyil yavaş yavaş dillerinide kaybediyo bizim ülkedede bunu saolsunlar bazı arkadaşlar ellerinden geldiği kadarıyla ceviri yapmaya calışıyo ama artık bunu mecbur hale getirmemiz lazım distribütör getirmek ve yayınlamakla deyil dil desteği veya alt yazı desteği vermek zorunlu nasıl dvd filmleri alt yazı veya dil desteği koyuyorsa oyunlarada koymalı bence ve kültür bakanlığı eğer türkiyede satılabilir damgası koyuyorsa türkce olmayanlan oyunlara damga vermemeli .

BSC Misafiri

3.2.2011 11:29:50

0
psn de de durum aynı ne zaman girdem en az yarım milyon online oluyor gece 12-2 arası 2 milyona kadar cıkıyor online sayısı..bazı dergilerde black opsu kotuleyecem diye hiç oynanmıyorki diyor:=)lol..hangi dergi oldugunu herkes biliyordur.kod adı OGZ:=)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız