Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoH ile Total War Yapımcısı Birleşiyor mu?


    Strateji türünün en önemli yapımcılarından Creative Assembly ve Relic Entertainment arasında ilginç bir anlaşma yaşandı. Yaşanan bu anlaşma, iki firmanın birleşebileceğine yönelik söylentileri doğurdu.
 
    Yapılan açıklamalara göre Creative Assembly'ın stüdyo yönetmeni Tim Heaton, Relic Entertainment'in geçici genel müdürü oldu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Heaton, "Relic'deki hedefim, Company of Heroes 2'yi başarılı bir şekilde piyasaya sunmak olacak. Bu yolda Relic Entertainment için gerekli fedakarlıkları yapacağım. Şu an için stüdyoları bir araya getirme gibi bir planımız yok. Zaten her iki stüdyo da aktif olarak bilgi alışverişi halindeler." sözlerini söyledi.
 
    Bildiğiniz üzere Company of Heroes serisinin yapımcısı Relic Entertainment, THQ'nun iflasından sonra Sega'ya geçmişti. Total War serisinin yapımcısı ise zaten Sega çatısı altındaydı. Bakalım gelecekte bu iki stüdyo adına ne haberler göreceğiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega creative assembly total war
Analiz: Dota 2, LoL'den Daha Popüler TimeGates, Oynaması Ücretsiz "Minimum"u Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

selcuk6688

11.4.2013 07:20:03

0
birleşirse artik diğer strateji yapanlar korksun derim dünya patlamasi olur nerde o age of empires serileri age of empires 2 hd ile hayata geldi umarim buda gelir

dIsAstEr

10.4.2013 17:46:16

0
Rüya gibi bir birleşme olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız