Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops'un Yeni Haritası Tanıtıldı

 
     Call of Duty: Black Ops'un multiplayer haritalarından biri olan Jungle bugün ilk kez oyunculara tanıtıldı. Tanıtımı Treyarch'taki yapım ekibinin başı Mark Lamia yaptı. G4TV için kamera karşısına geçen yapımcı haritanın görüntüleri eşliğinde detaylardan bahsetti.
 
     Jungle, Vietnam'da bulunan bir harita. Oldukça büyük olan harita pek çok farklı alandan oluşuyor. Tapınaklar, sniperlara uygun gözcü kuleleri, sarmaşıklar ve bunun gibi zengin içerikleri nedeniyle Black Ops'un en popüler haritalarından bir olmaya aday gözüküyor. Özellikle yapısı nedeniyle daha önce Modern Warfare 2'de pek göremediğimiz bir çeşitlilik sunuyor. Haritanın dikey olarak genişlik gösterdiğini fark edeceksiniz. Zaten bu nedenle yapımcıya göre de keskin nişancılık yapacakların seveceği haritalardan biri olacak. Belirttiğim gibi içerdiği pek çok farklı yapıdaki alanlar sayesinde her türden oyunun bazı bölgelerde avantajları bulunacak.
 
     Ve son olarak Jungle'ın tüm multiplayer oyun modlarını destekleyeceğini belirteyim. Oyunculara ilk kez tanıtılan yeni haritanın videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC Multiplayer Jungle Mark Lamia
GT 5'de Course Maker Modu Böyle İşliyor OutRun Online Arcade PSN'den Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2010 14:53:56

0
bu oyunda sniperi çok seveceğim gibime geliyor tabi bide perkler felan gzl olur inş.

BSC Misafiri

14.10.2010 15:47:19

0
Daha önceki tüm Cod serilerini ve BF serilerini orijinal alarak oynayan biri olarak uzun bir süredir COD 7 için güzel bir oyun olur diye dua ediyordum çünkü COD 5'i yapanların yaptığını düşünüp dua etmek çok doğru bir hareketti benim için. Multiplayer konusunda COD 5 çok fazla tutulmadı ve umarım COD 7 bu sorunu giderir.

omerkaya1905

13.10.2010 20:55:24

0
silahları baya abrtılar oyle sılahmı olur ak 47 susturucu bunu hep yapıyorsun cod simdi dahada apachilesmis oyun

M3rett0

13.10.2010 15:41:43

0
İnşallah steam alır.

BSC Misafiri

13.10.2010 13:01:35

0
oyunu steam almasa bari yav.mw2 yi steam almıştı orj. aldım ve sebepsiz yere benim profilimi silmiş.şuan oyun elimde patlamış durumda... eğer oyunu steam almış ise tavsiye etmem dikkatınize.ayrıca steamin sunuculuğundan dolayı türkiyeden serverlara bağlanmak problem oluyor.hep yüksek pingle oynuyosunuz ve hep connection hatası veriyor.unutmamak lazım ki serverlarda gene admin olayı yoksada hilecilerle aynı mekanda oynamak sıkıntı veriyor.mw2 deki gibi adminsiz server tam başa bela... dediğim gibi steam alırsa uzak durun... ama oyun harika olacağa benziyor.sanırım film gibi bir senaryo bizi bekliyor.

Antrim

13.10.2010 07:34:42

0
bu haritayı gecede yapsalar güzel olurdu hatırlarsanız cod5 de makin gündüz ve gece vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız