Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops'un Mod Desteği Olacak!

 
     Modern Warfare 2, sahip olduğu (Ya da olmadığı diyelim) özellikleri nedeniyle PC oyuncularından tepki görmüştü. Bu nedenle serinin bir sonraki oyununu geliştiren Treyarch temkinli davranıyor. Call of Duty: Black Ops'un özel sunucularının (Dedicated server) olacağı çok önceden açıklanmıştı. Hatta World at War ile oyuncuların beğenisini toplayan Nazi Zombies modunun bir benzerinin yapılacağı bile söyleniyor.
 
     Treyarch'tan yapılan son açıklamaya göre CoD: Black Ops'un mod desteği olacak. Yapımcı firmanın resmi forumlarında yapılan bu açıklama PC oyuncuları için büyük bir sürpriz oldu. Bu sayede Call of Duty 4'te gördüğümüz farklı modların daha fazlasını göreceğimizi söyleyebilirim. Oyunun konsola sahip olması ve mod yapımına açık olması PC versiyonu için güzel gelişmeler.
 
     Açıklamada oyunun mod yapımına açık olacağı fakat bazı kısıtlamaları olma ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor. Oyunun motoru kaynaklı bazı teknik sorunların olduğu ve bu nedenle mod araçlarının tam olarak oturmadığı açıklandı.
 
     Yapımcı ekip şu an için sadece oyunu tamamlamaya odaklanmış. Bu nedenle mod desteği kısa süreliğine gecikebilir. Geç de olsa böylesine güzel bir gelişmenin PC versiyonuna büyük bir avantaj sağlayacağını söyleyebilirim. Bu kadar büyük çapta oynanacak bir oyun tüm yaratıcı mod yapımcılarını kendine çekecektir (Örnek: StarCraft II).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS Mod desteği
PS3'e Özel Tales of Graces F'den 2 Yeni Video Brink Ekibinden Erteleme İçin Açıklama Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antrim

22.8.2010 14:51:09

0
inşallah çok güzel bir oyun olur mod desteginin olmasıda çok güzel pc de sabahlıcaz herhalde.

M3rett0

22.8.2010 13:40:39

0
Mod desteği pc'de en önemli şey bence.Oyunun ömrünü uzatıyor.Bakın en basitinden gta oyunları hepsinin mod desteği var ya da c&c generals diğer c&c oyunlarınını aksine üzerine çok mod yapıldı hala da yapılıyor,tiberium wars veya red alert 3'ten daha popüler olduğuna eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız