Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: BO2 Revolution DLC'si Bu Hafta Sonu Ücretsiz

 
     Call of Duty serisinin sene sonuna kadar temsilcisi olan Black Ops 2'ye Revolution DLC'si almadıysanız ve PlayStation 3 oyuncusuysanız bu hafta sonu için fırsat sunuluyor. Bu hafta sonu oyunun PlayStation 3 sürümlerinde Revolution DLC'si ücretsiz oynanabilecek (24 Haziran'a kadar).
 
     Black Ops 2'nin ilk DLC paketi olan Revolution'da dört yeni multiplayer haritası (Downhill, Grind, Hydro ve Mirage), yeni bir zombi haritası (Die Rise) ve Peacekeeper SMG bulunuyor.
 
     DLC'yi indirmek için PSN Store'da Call of Duty: Black Ops 2'yi bularak oradan Revolution Free Trial'ı seçmeniz yeterli olacak. Bir diğer yeni DLC paketi olan Vengeance ise ilk olarak Xbox 360'da (2 Temmuz) sonrasında PC ve PS3'te satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MP1st Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2
Guild Wars'un Romanı Haftaya Çıkıyor Hitman: Absolution Playstore'da 24 TL'ye Düştü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vernon Schillinger

23.6.2013 00:01:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Cod un dlc cikarmasi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyo adamlar dlc de satmak istiyo ister alirsiniz ister almaz bu sizi oyun icindede etkilemez adamlar daha cok kazanmak istiyo ayni seyi diger oyunlarda yapiyo girersin kredi kartini istiyosan alirsin 25 30 lira bisey zaten ekstra map yapiyolar biz bunu ekstra yapiyoruz diyo hakkimizi da isteriz diyolar bende olsam oyle derdim alamayanlar sizlamasin bence
Baba parası yiyen 10 yaşındaki zengin çocuğu sen değil misin?

BSC Misafiri

22.6.2013 00:24:54

0
Cod un dlc cikarmasi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyo adamlar dlc de satmak istiyo ister alirsiniz ister almaz bu sizi oyun icindede etkilemez adamlar daha cok kazanmak istiyo ayni seyi diger oyunlarda yapiyo girersin kredi kartini istiyosan alirsin 25 30 lira bisey zaten ekstra map yapiyolar biz bunu ekstra yapiyoruz diyo hakkimizi da isteriz diyolar bende olsam oyle derdim alamayanlar sizlamasin bence

oxlayer

21.6.2013 21:56:15

0
bu sömürgecilere sırtlan örnek verdim. ama sırtlanlar beni bağışlasın.bunlara cehennem yılanı falan demek lazım ki hak yerini bulsun.

oxlayer

21.6.2013 21:52:48

0
yeter artık yaa.bu sömürgecilere kelimeler kifayesiz kalıyor.ACTIVISON BENİ DİNLE=DLC ZIMBIRTILARINI ÇIKARMAYI BIRAK.ADAM GİBİ OYUN YAP.DEVAMLI DANDİK DLC ÇIKARICAKSAN HİÇ OYUN YAPMA.UZAK DUR DİYCEM AMA PARANIN KOKUSUNU SIRTLAN GİBİ 3 KM DEN ALIYORSUNUZ.

BSC Misafiri

21.6.2013 16:17:31

0
Cod un başına ne geldiyse popülerliğinden geldi. Yılda 3-5 milyon satan çok duyulmamış bir oyun olsaydı ne activision bu kadar paragözleşirdi ne de Cod hater sayısı bu adar çok olurdu.

Vernon Schillinger

21.6.2013 15:42:11

+4
Battlefield 3 ücretsiz dlc dağıtsın,bunlar anca süreli ücretsizlendirsin.

SniperDgn06

21.6.2013 15:41:21

0
Bu oyun neden DLC yapıyor anlamadım. Ondan daha çok cod fanboyları bunların hepsini nasıl alıyor adamlar Bi gün DLC bi gün oyun çıkarıyolar :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız