Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cloud Gardens'ın Switch Sürümü Ertelendi

 
 
Yayıncı Coatsink ve geliştirici noio, Cloud Gardens'ın Switch sürümünü daha önce planlanan 12 Mayıs çıkış tarihinden belirtilmeyen bir tarihe erteledi.
 
Cloud Gardens, 9 Eylül 2020'de başlayan PC Erken Erişim döneminin ardından ilk olarak 1 Eylül 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam ve itch.io aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. 
 
Cloud Gardens ile doğanın gücünden yararlanın. Tohumlar ekin, atılan yüzlerce nesneyi yeniden kullanın ve doğanın geri kazanması için benzersiz yapılar oluşturun. Bitkilerle kaplı küçük ve güzel bir ortam yaratın.
 
Cloud Gardens'da rahatlatıcı bir sandbox moduna dalın veya sizlere çeşitli görevler verilecek bir oyuna giriş yapın. Yemyeşil bitki örtüsünün büyümesine şahit olun.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera Cloud Gardens
Tales of Luminaria, 19 Temmuz'da Hizmetine Son Veriyor Electronic Arts, 2023'ün Başlarında Büyük Bir IP ve Remake'i Yayınlayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız