Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cloud9 Yeni Transferini Duyurdu!

 
     Amerikan elektronik spor organizasyonu Cloud9, Counter Strike: Global Offensive takımı için gerçekleştirdiği transferini duyurdu. Organizasyon, Danimarkalı elektronik spor takımı Astralis ile karşılıklı olarak anlaştı ve Patrick "es3tag" Hansen'i takımına transfer etti.
 
Cloud9 CS:GO Takımı 
 
Alex "ALEX" McMeekin
William "mezii" Merriman
Özgür "woxic" Eker
Ricky "floppy" Kemery
Patrick "es3tag" Hansen
 
Aleksandar "kassad" Trifunovic (Koç)
 
     Cloud9 Genel Menajeri HenryG tarafından yapılan duyuruda, Danimarkalı oyuncu Patrick "es3tag" Hansen'in takıma transfer edildiğini bildirdi. es3tag'ın kontratının 3 sene süreceğini ve transferin bonservis dahil toplam bedelinin 2.100.000 $ olduğunu açıklandı. Astralis ile Cloud9 arasında yapılan anlaşma sebebiyle transferin diğer detayları açıklanmadı. Öte yandan es3tag'ın transferi Astralis'in CEO'su Anders Hørsholt tarafından; "Kayıtlardaki en büyük transferlerden biri" olarak nitelendirildi.
 
     Cloud9 yenilenen CS:GO kadrosuyla ilk kez 26 Ekim tarihinde düzenlenecek "Betway Nine to Five 5" turnuvasında mücadele edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Xbox Series X ve Xbox Series S için Optimize Edilmiş Çıkış Oyunları Planet Coaster: Konsol Sürümü 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PS4; 12 Kasım'da PS5 için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız