Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Close the Sun Çıkış Fragmanı ve İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını Wired Productions'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Storm in a Teacup'ın yaptığı macera oyunu Close the Sun konsollar için dün yani 29 Ekim tarihinde yayınlandı ve oyunun ilk inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Oyunun şu an için metascore ortalaması 61. Kullanıcıların verdiği puanların ortalaması henüz belli değil. Oyun daha önce Mayıs 2019 tarihinde Epic Games üzerinden PC için yayınlanmıştı. 2020 yılında ise Steam'e gelmesi bekleniyor. Oyuna verilen tüm puanları, çıkış fragmanını ve PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
God is a Geek - 70
Screen Rant - 60
Push Square - 60
PlayStation Universe - 55
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yıl 1897. Helios, uluslararası suların açıklarında hareketsiz yatmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.

Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.

Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar bomboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA! 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic close the sun macera oyun helios tesla
Game of Thrones Evreni'nden Yeni Dizi: "House of the Dragon" Call of Duty: Modern Warfare İlk Üç Gününde 600 Milyon Dolardan Fazla Kazanç Elde Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.10.2019 19:29:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Bioshock benzerliğiyle dikkat çekiyordu, yazık olmuş.
Keşke benzese hocam. İnan durum daha vahim.

Jack Rabbit Slims

30.10.2019 17:22:23

0
Bioshock benzerliğiyle dikkat çekiyordu, yazık olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız