Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cliff Bleszinski'nin Yeni Projesi için Bir Konsept Tasarım Paylaşıldı


     Gears of War serisinin arkasındaki adam Cliff Bleszinski, bildiğiniz gibi yeni bir oyun stüdyosu açmış ve yeni projesine başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yapımcı Blue Streak adlı projesi için yeni bir sanatsal çalışma yayınladı. Aşağıdan görebileceğiniz bu görsel atmosfer olarak etkileyici görünüyor.
 
 
      Bunun yanında yapımcı eski Red Storm Entertainment çalışanı Joshua Parker'ı Boss Key ekibine dahil ettiğini duyurdu. Parker daha önce Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier'ın gelişimine yardım etmişti. Deneyimlerine bakarsak Parker'ın Blue Streak için oldukça faydalı bir çalışan olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cliff Bleszinski gears of war blue streak pc
Kötü Eleştirilere Doyamayan Areal'ın Kickstarter Kampanyası Başarılı Oldu 2015 Yılına Kadar Yeni Doom'u Görmemiz Mümkün Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

21.7.2014 16:24:54

0
@freshmind Guzel soylemissin eline saglik. Haberlerde su adamin isminin basliklarda olmasi bile sacma geiyor, sanki tek basinaa yapti gears of war-i .

Redunay

21.7.2014 15:08:48

0
Bu adam epic games den ayrıldıktan sonra kafayı yedi, ne yaptığı belli değil, şebek gibi sırıtıp sağda solda konuşup duruyor. bu projeden de bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

freshmind

21.7.2014 12:39:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Hocam Epic Games olacak o stüdyo.
Pardon hocam, gecenin yorgunluğu ile hafızada ki bilgiler karışmış. Gearbox ve Gears of War'ı neden bu kadar yakın tutuyorum zihnimde acep, bir sıcaklıkları var ama nedir hatırlayamadım... Düzeltme için çok teşekkürler.

FORZAFATHER

21.7.2014 09:25:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
Hocam Epic Games olacak o stüdyo.

freshmind

21.7.2014 04:05:39

+2
Abartmayın şu adamı artık ... Bu adamın adının duyulmasını sağlayan, adı anıldığında da akla gelen Epic Games, Unreal Motoru, Microsoft, Gears of War elementleridir . 4'ünden de mahrum şu anda. Hem bağımsız bir şekilde hemde F2P bir oyun yapıyor 3-5 kişi ile. Epic Games buna tekmeyi bastıktan sonra yaptığı açıklamalardan ne tip bir adam olduğu ortaya çıktı zaten. Her haberin altında bir haltmış gibi şişirmeyin şu ismi. Oyun yapmak kesinlikle takım işidir ve bir oyununun kalitesini en çok etkileyen etmenlerin başında bütçe ve imkanlar gelmektedir. (istisnai durumların olduğu tabi ki bilinmektedir) Kitap yazarı değil bu adamlar, tek tek isimler üzerinden şu sektörü anmayı bırakın artık. Fuarlarda duyurulunca kopan çığlıkları, playstation markasının pek çok oyuncu ile buluşmasını sağlaması, görkemli dünyası, devasa görselleri ve efsane olması ile tanıdığımız God of War'ın yönetmenin yaptığı bağımsız oyun buna en radikal örnektir. (Side-scroll shooting tipinde atari salonlarından kalma bir oyun yapmıştı 3-5 kişi ile. Sesleri solukları çıkmadı sonra... Bağış mı toplayamadılar ne olduysa)

omris2013

21.7.2014 03:33:45

+1
yeter artık multi oyundan gına geldi adam akıllı senaryo odaklı oyun istiyoruz

hayansame

21.7.2014 03:25:59

+1
F2P ve FPS olacaksa, beni hic heycanlandirmiyor.FPS çöplüğü oldu her yer.

edd121

21.7.2014 03:04:44

0
yanlışım yoksa F2P bir oyun.beni pek heycanlandırmıyor F2P oyunlar.ama seveni de çok bir sürü kişi var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız