Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Clash of the Titans Geliyor

 
Geçtiğimiz yıl sonlarına doğru duyurusu yapılan Clash of the Titans'a ait ilk oyun içi ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Warner Bros.'un yeniden yapım olarak sinemalarda boy gösterecek olan yeni filmi ile aynı hikayeye sahip olacak olan Clash of the Titans oyunu PS3 ve Xbox 360 için Namco Bandai tarafından dağıtılacak.
 
Clach of Titans'ta tanrılar kralı Zeus ve Hades arasındaki savaşa ve Perseus'un Prenses Andromeda'yı kurtarma macerasına tanıklık edeceğiz.
 
Dağlar, çöller ve yer altı kısımları içereceği söylenen oyunun ekran görüntülerine baktığımızda özellikle atmosfer olarak oldukça tatmin edici gözükse de aynı şeyleri grafikler için söylemek oldukça zor gözüküyor. Temennimiz ise oyunun bir çok filmden uyarlanan oyunda olduğu gibi vasat bir yapım olmaması yönünde.
 
Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Clash of the Titans PS3 Xbox 360 Namco Bandai
Motion Controller Bu Sene Çıkacak World at War içerikleri 2009'un Birincisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JoKeRiZiNaTioN

15.1.2010 21:47:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt [html]<div align="center"><img alt="" src="http://i47.tinypic.com/2zjgvw2.jpg" height="320" width="570" /></div><div> </div><div>Geçtiğimiz yıl sonlarına doğru duyurusu yapılan Clash of the Titans'a ait ilk oyun içi ekran görüntüleri yayınlandı.</div><div> </div><div>Warner Bros.'un yeniden yapım olarak sinemalarda boy gösterecek olan yeni filmi ile aynı hikayeye sahip olacak olan <strong>Clash of the Titans oyunu PS3 ve Xbox 360 için Namco Bandai tarafından dağıtılacak.</strong></div><div> </div><div>Clach of Titans'ta tanrılar kralı Zeus ve Hades arasındaki savaşa ve <strong>Perseus'un Prenses Andromeda'yı kurtarma macerasına tanıklık edeceğiz.<br /></strong></div><div> </div><div><strong>Dağlar, çöller ve yer altı kısımları içereceği söylenen oyun</strong>un ekran görüntülerine baktığımızda özellikle atmosfer olarak oldukça tatmin edici gözükse de aynı şeyleri grafikler için söylemek oldukça zor gözüküyor. Temennimiz ise oyunun bir çok filmden uyarlanan oyunda olduğu gibi vasat bir yapım olmaması yönünde. <br /></div><div> </div><div>Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine <a title="buraya" href="http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Clash_of_the_Titans-702-5.htm#E">buraya</a> tıklayarak ulaşabilirsiniz.<br /></div><div> </div><div> </div>
[/html]
Zeus ile Hades'in savaşmalarına gerek yok çünkü martta kratos ikisinide öldürecek.

soulfly1

15.1.2010 18:17:39

0
geçtim..

genle yüklü gemi

15.1.2010 18:10:00

0
geçinizzzz.

spike3001

15.1.2010 18:08:32

0
film oyunuymuş bu. geçiniz

NECO ksk

15.1.2010 18:05:47

0
filmi idare eder oyunu beş para etmez

darkdogan

15.1.2010 18:03:45

0
Oyundan umutluyum bakalım filmi nasıl olacak? (çelişkiiii bu bir çelişki)

PyroActive

15.1.2010 17:59:53

0
Filminden umutluyum bakalım oyunu nasıl olucak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Clash of the Titans
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız