Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Claire de Lune Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Kanada merkezli bağımsız oyun yayıncısı ve geliştiricisi Tactic Studios, bugün hikaye odaklı macera oyunu olan Claire de Lune'nin çıkış tarihini duyurdu. Oyun 13 Temmuz 2021'de Steam ve Epic Games Store platformlarından yayınlanacak ve PC üzerinden oynanabilecek.
 
Oyun Hakkında:
 
Claire de Lune, gerçekçi bir bilim kurgu evreninde geçen hikâye odaklı bir bulmaca macera oyunudur.
 
Oyunda kızı Claire ile firarda olan kaçakçı John karakterini yönlendiriyorsun. Bazı bilinmeyen güçler tarafından uzay gemilerinin yabancı bir gezegene düşürülmesinden sonra John ve Claire birbirlerini kaybeder. John, Claire'i bulmak, gemisini tamir etmek ve güvenli bir şekilde kaçmak için yaratıcılığını, çevikliğini ve işine yarayacak teknolojileri kullanmalıdır. John'un yolculuğu ilerledikçe, garip bir terk edilmiş araştırma tesisiyle karşılaşır ve kaza ile Claire'in kaybolmasına sebep olan gizem rahatsız edici bir boyuta ulaşır. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thegg macera bilimkurgu
Deathloop Oyununun PS5 Dosya Boyutu Açıklandı Batbarian: Testament of the Primordials 15 Temmuz'da PS4 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız