Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization'ın Babası Sid Meier'ın Yeni Oyunu Starships Duyuruldu!


    Civilization serisinin haricinde yaptığı simülasyon oyunlarıyla tanıdığımız Sid Meier'ı en son Civilization: Beyond Earth ile görmüştük. Sid Meier ve ekibi, tamamen kendisinin dahil olduğu yeni bir oyunu duyurdu. 
 
    Sid Meier's Starships yine 2K Games ve Firaxis Games ortaklığıyla geliştiriliyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde yani 2015'in ilk aylarında çıkması beklenen Starships, PC, Mac ve iPad için hazırlanıyor.
 
    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olacak olan yapımda uzay gemimizle beraber Galaksi'deki maceramıza atılıyoruz. Maceramız sırasında yeni görevlerle karşılaşacak, bazı evrenleri korumaya çalışacak ve birlikler kurmaya çalışacağız. Oyun boyunca etkimizi geliştirebilecek, yeni teknolojiler keşfedecek ve gemimizi, tayfamızı genişletebileceğiz.
 
    Civilization: Beyond Earth hikayesinin devamı olarak görülen fakat başka bir tarzda karşımıza çıkan Starships, anlatıldığı kadarıyla FTL: Faster Than Light'ın yaptığını biraz daha geniş yapıya taşıyor. Sid Meier'ın da içinde bulunduğu küçük bir ekip tarafından geliştirilen Starships hakkında daha fazla detay önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 
Görüntüler ve videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier Civilization Starships Beyond Earth Strateji Uzay PC Mac iPad
2016'da Yeni Nesil Bir Nascar Oyunu Gelecek Project Cars için Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fokof

20.1.2015 17:22:57

0
ne aceleleri var anlamiyorum ki :/

michael01

19.1.2015 19:47:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: kosva13 bir seriyi daha kaybettik. napalım artık ölene kadar civilization 5 oynarız. steam atölyesi sağolsun yeni şeyler bulabiliyoruz.
"civilization: Beyond Earth hikayesinin devamı olarak görülen fakat başka bir tarzda karşımıza çıkan Starships" civilization serisiyle alakası yok yeni oyunun sadece hikaye devamı diyor devam oyunu değil yeni bir oyun

hayansame

19.1.2015 18:36:53

0
Sıd meıres, nerede yaptıgın pırates oyunun devamı, nerede raılroadsn devamı, varsa yoksa cıvılızatıon.

kosva13

19.1.2015 16:49:35

0
bir seriyi daha kaybettik. napalım artık ölene kadar civilization 5 oynarız. steam atölyesi sağolsun yeni şeyler bulabiliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sid Meier's Starships
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız