Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization VI'dan İlk Bilgiler + Ekran Görüntüleri

 
   Sıra tabanlı strateji türünün önemli serilerinden Civilization'ın yeni oyunu bugün resmi olarak duyuruldu. Firaxis tarafından geliştirilen oyun 21 Ekim 2016 tarihinde sevenleriyle buluşacak.
 
   Toplamda 33 milyon satarak büyük bir başarı gösteren Civilization serisinin yeni oyunu hayranlarına sunmayı planladıkları içeriklerle strateji türünü tekrardan canlandıracak gibi gözüküyor.
 
   İşte yapımcı ekip tarafından bizlere söylenen oyun hakkındaki ilk bilgiler:
   
   Civilization VI önceki oyunlara göre daha geniş ve daha büyük olarak karşımıza çıkacak. Medeniyetimizi kurup ilerletmek için tarihteki en büyük liderler ile yeniden ancak daha gelişmiş bir oynanış ile mücadele edeceğiz. Ayrıca Civilization VI bizlere yeni kültürler, yeni keşfedilecek bölgeler, yeni haritalar, hikayeler ve Taş Devri‘nden başlayıp Bilgi Çağı‘na uzanan soluksuz bir yolculuk getirecek.
 
Çok Geniş İmparatorluklar 
   Civilization VI önceki tüm oyunlardan çok daha büyük olup imparatorluklarımızı çok geniş alanlara yayma imkanı sağlayacak. Daha önce hiç bu kadar büyütmediğiniz imparatorluğunuzun bu oyunda keyfini çıkaracaksınız. 
 
Aktif Araştırma 
   Kurduğunuz medeniyetleri hızlıca büyütmek ve geniş alanlara yayılmak için oyunda araştırma kilit bir nokta olacak. Bu aktif araştırmayı kurduğunuz birimler ile yeni kültürleri keşfetmede kullanabileceğiz. 
 
Dinamik Diplomasi 
   Oyunda bulunan geliştirilmiş diplomasi sistemi ilk çağlardaki ilkel iletişimlerden yeni çağlardaki ittifaklara kadar dayanacak.
 
Farklı Birimlerin Etkileşimi 
   Oyun içerisinde bazı birlikler kendi içerisinde özel bir uyum sağlayabilecek. Örneğin anti-tank sınıfı ile piyade birlikte uyum sağlarken savaşçı sınıfı ile de göçmen toplum sınıfı uyum sağlayıp daha iyi işler çıkarmamızı sağlayacak. 
 
Yenilenmiş Çoklu Oyuncu Modu 
   Alıştığımız çoklu oyuncu modlarının yanında coop olarak arkadaşımızla birlikte oynayabileceğimiz tek bölümlük ve hızlıca bitirebileceğimiz çoklu oyuncu modları bulunacak.
 
Her Türde Kitleye Hitap Edecek 
   Civilization VI daha önceden seriye aşina olanlar için kendi medeniyeti kurmada farklı yollar sunacakken seriyle yeni tanışanlar için hazırlanmış eğitim kısmı ile oyuna kısa bir sürede adapte olup hızlıca oyunun keyfine varabilecekler. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Strateji Firaxis Civilization VI
CIVILIZATION VI Duyuruldu! Doom'dan Yeni Bir Video Daha Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

23.5.2016 13:45:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheRiddler Karşıdakinin eli armut toplamayacak herhalde Şakası bir yana kesinlikle bir düzenlemesi olur. Hatırlarsanız Civilization III de general kazandığımızda kombin yapma şansı yakalıyorduk. Ama ünitelere karşı bir üstünlük olayından bahsedemiyorduk. Sadece 3 ünite yerleştirip generali öyle kullanıyorduk. Bu yeni oyunda da düzenlemesini yapmışlardır. Daha fazla strateji yaparız
İnşallah dediğin gibi olur civ ekibine bu konuda güvenmek lazım adamlar cidden iyi tasarlıyor oyundaki etkileri

TheRiddler

23.5.2016 13:41:33

0
Karşıdakinin eli armut toplamayacak herhalde Şakası bir yana kesinlikle bir düzenlemesi olur. Hatırlarsanız Civilization III de general kazandığımızda kombin yapma şansı yakalıyorduk. Ama ünitelere karşı bir üstünlük olayından bahsedemiyorduk. Sadece 3 ünite yerleştirip generali öyle kullanıyorduk. Bu yeni oyunda da düzenlemesini yapmışlardır. Daha fazla strateji yaparız

iamburak

23.5.2016 13:32:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheRiddler Grafik olarak dediğiniz şekilde gözüküyor. Ama henüz 3-4 görsel var net olarak. Benim düşüncem oyun içindeki animasyonlar ile çok canlı bir oyun karşımıza çıkacak. Özellikle resmi sitede yayınlanan yenilikler bölümünde yazılanlar iştahımı kabarttı. Bu zamana kadar çıkarılan oyunlarda hep güzel yenilikler gördük. Bu oyunda daha fazlasını göreceğiz. Ben ufak bir yenilik haberi vereyim Mesela infantry ünitemiz var karşımızda da savaştığımız ülkenin tank ünitesi var. Her şekilde tank üstün bizim ünitemizden. Ama Civilization VI ile gelen yenilik açıkçası "üstünlük" ibaresini kaldırıp "eşit şartlara yakın" ibaresi getiriyor. Üniteleri kombin yapmak. Anti tank gun ünitesi ve infantry ünitesini kombin yaptığımızda karşımızdaki tankın eski oyunlardaki gibi bariz üstünlüğünden bahsetmek yanlış olacaktır. Yeni görseller ve haberler beklemeye devam
O zaman infantry, anti tank, anti air birliklerini birleştirip yenilmez bir ordu yaratırız o ne arkadaşım öyle bence oyunda eşitsiz bir güç dengesi olabilir bu özellikle. En fazla 2 unit birleştirilebiliyorsa sorun olmaz ama daha fazlası birleştiriliyorsa dediğim gibi yenilmez bir birlik yaratmak kolay olur ve bu da oyunun zevkinin içine eder bence. Çünkü oyun derin stratejisiyle çekici oluyor zaten.

TheRiddler

23.5.2016 13:27:30

0
Grafik olarak dediğiniz şekilde gözüküyor. Ama henüz 3-4 görsel var net olarak. Benim düşüncem oyun içindeki animasyonlar ile çok canlı bir oyun karşımıza çıkacak. Özellikle resmi sitede yayınlanan yenilikler bölümünde yazılanlar iştahımı kabarttı. Bu zamana kadar çıkarılan oyunlarda hep güzel yenilikler gördük. Bu oyunda daha fazlasını göreceğiz. Ben ufak bir yenilik haberi vereyim Mesela infantry ünitemiz var karşımızda da savaştığımız ülkenin tank ünitesi var. Her şekilde tank üstün bizim ünitemizden. Ama Civilization VI ile gelen yenilik açıkçası "üstünlük" ibaresini kaldırıp "eşit şartlara yakın" ibaresi getiriyor. Üniteleri kombin yapmak. Anti tank gun ünitesi ve infantry ünitesini kombin yaptığımızda karşımızdaki tankın eski oyunlardaki gibi bariz üstünlüğünden bahsetmek yanlış olacaktır. Yeni görseller ve haberler beklemeye devam

2K

14.5.2016 19:03:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

2K, arkadaşlarına söyle de her oyunu 200 liradan satışa çıkarmasınlar :)
Söyledim o ülkede ARAL varken ve ondan oyun satın alanlar varken bir şey yapamayız dedi.

rtsbora

14.5.2016 18:08:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Napsınlar anasını satıyım strateji oyununa grafikmi abansınlar yarabbim düşünceya bak zaten grafik olsa bile senin o kıt beynin bu oyunu oynamaya yetmez abisi sen barbie giydirmece filan oyna. Ayriyeten önceki oyunda şikayet edilen grafiklerdeki duman vb karmaşayı kaldırmış adamlar sade,renkli ve hoş gözüküyor. Zaten strateji oyunu grafik için oynanamaz.
Sana zamanında çok giydirmişler belli. Sen önce adam ol, cesaretini toplayıp bir üyelik al. Ondan sonra konuş. Hadi naş...

iamburak

14.5.2016 14:57:33

+2
Beyler bu olay benim pek hoşuma gitmedi. Dediğim gibi hepten çizgi filme benzemiş gibi oyun
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

dejurerak

14.5.2016 12:41:02

0
oyunun grafikleri kötü. Fanatik civ oyuncularının beklentileri daha ayrıntılı bir haritadır. Bunu modlardan da anlayabilirsiniz. Trada House'ları başta köy sonra kasaba ve ilçeye çevirip görüntü olarak şehre entegre olan modlar dahi mevcut. Çok sayıda indirme ve popüler mod olması oyuncuların sevdiği ve istediği bir şey olduğu aşikar. Sonuçta bu oyun tarihi konu alan bir oyun ve ne kadar gerçek hayatımıza benzerse o kadar profesyönel bir oyun olabilir. di... ne yazık ki.

BSC Misafiri

14.5.2016 07:39:18

0
Napsınlar anasını satıyım strateji oyununa grafikmi abansınlar yarabbim düşünceya bak zaten grafik olsa bile senin o kıt beynin bu oyunu oynamaya yetmez abisi sen barbie giydirmece filan oyna. Ayriyeten önceki oyunda şikayet edilen grafiklerdeki duman vb karmaşayı kaldırmış adamlar sade,renkli ve hoş gözüküyor. Zaten strateji oyunu grafik için oynanamaz.

BSC Misafiri

13.5.2016 14:23:57

0
beyond the earth de nasıl batırdıklarını gördük. yemiyoruz tekrar. leş gibi bir oyun gelecek. diplomasinin d si bile olmayacak. yapay zeka diye bir şey ise hiç beklemeyin bile.

Meletli52

13.5.2016 12:35:57

0
europa universalis'ten sonra saçma geliyor ama bu oyun..

Shovel Knight

12.5.2016 20:42:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Daha üyelik açmaya cesaret edemeyip, misafir rumuzuyla yazan sümüklü bebeler, milletin yaşına, zekasına laf ediyor. Ben de buna izin veren site yönetimine yazıklar olsun diyorum. Sen daha vitaminken Civ oyunu vardı. Civ serisi her zaman grafikleri ile de övgüler alan bir oyun olmuştur. Ama insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca bunu bilmez tabi. Anca böyle ezberden konuşur.
aa lütfen onlara öyle deme onlar üstün ırk onlar oyun oynamaya commodore 64 ile başladılar onlar grafiğe önem vermezler onlar gtx 970 alıp minumummda oynarlarr onlar...

rtsbora

12.5.2016 20:21:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Herzaman diyorum malesef bsc ve donanim haber kitlesi artik tamamen grafik odakli bir kitle. Oyun, icerik, atmosfer, yapay zeka, ses, dinamikler, eğlence, kurgu, senaryo ne bileyim aklimiza gelecek hersey bir oyunu oyun yapan sorgulanmiyor ama malesef bu kitle direk GRAFIKLER LESSS ya da 4K destegi var mi gibi sacma sapan sorulara veya yorumlara sebebiyet veriyor. Utaniyorum gercekten inanilmaz cahil ve oyun dunyasinda sadece COD ve benzeri oyunlara prim veren cozunurluk veya FPS detaylarini oyunla bir tutan ve oyundan, Eğlenceden onde tutan zihniyete yaziklar olsun diyorum. Bu oyunun grafiklerine laf edenin yasinin buyuk olmasini zaten beklemiyorum ama zihninin yasindanda geride olmasi tabiki ulkemin ve ulkemizdeki oyun sektorunun halini acikca belli ediyor.
Daha üyelik açmaya cesaret edemeyip, misafir rumuzuyla yazan sümüklü bebeler, milletin yaşına, zekasına laf ediyor. Ben de buna izin veren site yönetimine yazıklar olsun diyorum. Sen daha vitaminken Civ oyunu vardı. Civ serisi her zaman grafikleri ile de övgüler alan bir oyun olmuştur. Ama insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca bunu bilmez tabi. Anca böyle ezberden konuşur.

BSC Misafiri

12.5.2016 17:21:14

0
Herzaman diyorum malesef bsc ve donanim haber kitlesi artik tamamen grafik odakli bir kitle. Oyun, icerik, atmosfer, yapay zeka, ses, dinamikler, eğlence, kurgu, senaryo ne bileyim aklimiza gelecek hersey bir oyunu oyun yapan sorgulanmiyor ama malesef bu kitle direk GRAFIKLER LESSS ya da 4K destegi var mi gibi sacma sapan sorulara veya yorumlara sebebiyet veriyor. Utaniyorum gercekten inanilmaz cahil ve oyun dunyasinda sadece COD ve benzeri oyunlara prim veren cozunurluk veya FPS detaylarini oyunla bir tutan ve oyundan, Eğlenceden onde tutan zihniyete yaziklar olsun diyorum. Bu oyunun grafiklerine laf edenin yasinin buyuk olmasini zaten beklemiyorum ama zihninin yasindanda geride olmasi tabiki ulkemin ve ulkemizdeki oyun sektorunun halini acikca belli ediyor.

BSC Misafiri

12.5.2016 17:21:10

0
bu oyun grafikleri için oynanmıyor.

BSC Misafiri

12.5.2016 17:21:06

0
grafik ciddi kötü ama yav.. Neyse napalım sararsa VI sarmazsa IV forever :D

BSC Misafiri

12.5.2016 17:20:59

0
Seriyi bilen biri değilim ama bazı kişiler grafikler kötü demiş belki de oyun mobil içinde geliştiriliyordur çünkü grafikler mobili andırıyor...

BSC Misafiri

12.5.2016 17:20:56

0
Wvet grafikleri buysa hiç çekici değil, ya hani bi stareji oyunu var ya, ülkeler felan sadece harita üzerinde farklı renklerde gösteriliyo, o bile ilk bakışta daha göze hoş geliyo, oyunu oynayanın paşa keyfi bilir tabi

BSC Misafiri

12.5.2016 17:19:18

0
Helal olsun Firaxis'e XCOM 2 ile beraber yılın oyunu potansiyeline sahip 2 oyunu aynı sene çıkartıyor.

Return to Monke

12.5.2016 17:14:37

0
Beyler grafikler kötü haklısınız pastel olmuş fakat modlarla gider onlar dert etmeyin. Önemli olan grafikler değil. Diplomasi,şehirler,savaşlar,ticaret artık daha iyi olmalı. Yapay zeka daha iyi olmalı. Bunlar da aynı Civ V in ilk çıktığında ki gibi olursa ne anlamı var ki?

KarmaLia

12.5.2016 12:05:29

0
Ben beğendim diplomasi çeşitliliği çok iyi olur her moka mutsuz olan halk yüzünden genişlemek işkence oluyor çünkü her yeni bir şehirde mutlaka bir yeni luxury bulunmak zorunda kalıyorsun. He birde rip cod.

aherab

12.5.2016 11:53:00

+1
daha önce linkini yolladığım 2 siteden çıkardığım notlar; -şehirler de artık ordular(her altıgene tek ünite durumu) gibi üstüste kurulamıcak farm kurar gibi şehir bölgeleri kurulacak(şuan için 12 bölge var, coğrafyaya göre boost falan kazanıyorlar, örneğin dağa üniversite kampüsü kurarsanız astronomi adına boost kazanıyorlar) -böylece şehirleri kurarken coğrafya çok daha önemli olacak, bu askeri taktikler, araştırmayı da etkileyecek -"super science"(altın çağın bilim versiyonunu gibi düşünün) sayesinde teknoloji ağacında belirli rutinlerde oynama zorunluluğu olmayacak, çok farklı oyun tarzları geliştirmeye imkan sunacak -Civ serilerinde ilk defa harita üzerinde yaptıklarınız ve konumunuz teknoloji ağacına yaklaşımınızı etkileyecek.Örneğin taş kaynağını bulursanız, araştırma hızınızı arttıracak ve duvarcılık(masonry) araştırma puanının yarısını verecek. -liderlerin daha belirgin ve daha farklı karakterleri olacak(şuanki gandinin atom bombaları ve napolyonun sürekli arkadan bıçaklaması gibi) normalde bir wonderi AI'den önce yaparsanız size karşı tavır alır ama worder yapmayı seven liderse karşıdaki direk size savaş açabilecek. -diplomasi arayüzü daha dolgun olacak liderlerin bu karakterleri hakkında bilgiler sunabilecek.(daha derin olacağı söyleniyor ama ayrıntı yok)

altunuz

12.5.2016 11:50:18

+2
"Her Türde Kitleye Hitap Edecek" diyip çocuklarıda özendirmek için çizgi filme benzetmişler resmen. Oyun içi görüntülere Bakınca aklıma direk Clash of Clans geldi.

aherab

12.5.2016 11:03:55

0
İsteyen istediğini konuşsun, oturup tartışmanın anlamı yok. Bu arada bu bilgiler steam duyusunun çevirisiydi. Ayrıntılı bilgi isteyen ve ingilizcesi olan arkadaşlar şu linklere bakabilirler; https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/11/civilization-vi-details/ http://www.ign.com/articles/2016/05/11/three-ways-sid-meiers-civilization-6-radically-reinvents-itself-city-building-science-and-diplomacy#prclt-s61pv5bB

Norse

12.5.2016 10:17:28

+3
Yıllarca civ oynamış biri olarak bu grafik ne a.... Bana mobil oyunları anımsattı. Civ 5'in grafiklerine bile razıyım keşke böyle olmasaydı. BSC'De de yeni bir grup oluştu. Ezbere konuşmayın bla bla yazıp elit görünmeye çalışan ezberciler. RPG oyununda Tur bazlı oyunlarda grafik aranmaz evet bunu herkes kabul ediyor ama bu civ pastel boyalı mobil oyun grafikler kusura bakmayın ama ezbere konuşan sissiniz.

xAdli

12.5.2016 09:30:59

+2
Şu pastel tonlarından birazcık vazgeçseler çok güzel olurmuş.

BSC Misafiri

12.5.2016 05:48:56

+1
Adamların oyunu yaparken harcadığı emek sonsuz olsa da, hiçbir oyuna; özellikle Türkiye şartlarında 200 lira verilmez, verilmemelidir. Oyunun Türkiye'de satılması, 200 lira gibi faiş bir fiyat koyanları cesaretlendirecektir. Daha kötüsü, diğer firmaları da cesaretlendirecektir fiyatları arttırma konusunda. İlk önce 120 lira ile başlayan saçmalık, şimdi 200 daha sonra 250 lere tırmanacaktır. Birçok dalda yılın oyunu seçilen Witcher 3, 75 liraya satılırken, bu oyun takla atsa 200 lira verilmez, verilmemelidir, verdirtmeyiniz.

Sozinn

12.5.2016 04:58:20

0
çok takılmam böyle hatalara fakat Firaxis olacak. Fraxis değil u_u

MantarTheGreat

12.5.2016 01:38:02

+4
quote:

Orjinalden alıntı: msc1515 Sıra tabanlı oyunda neyin grafiğini arıyosunuz be adamlar , nasıl bir fetişizm boyutuna varmış bu takıntınız .
Ben ki grafiği her zaman ikinci plana atan insan, şu ekran görüntülerinden sonra sessiz kalamadım. Arkadaşım, sıra tabanlı oluyor diye neden güzel grafikler istemeyelim. Civ 5'in enfes grafikleri vardı, bu bir eksi miydi hayır? Çizgi filmimsi bir şey olmuş. Settlers'da o şekildedir. Ama ona yakışır. Sen civilizationsın allah aşkına. Şu grafikler nedir yani? 3D Mario World ile aynı renk paleti neredeyse. Bir Civ hayranı olaraktan hiç tasvip etmedim ve bu şekilde çıkarsa da almam.

rtsbora

12.5.2016 01:13:28

+1
Oyunu fiyatı 200 lira ise, ben o oyunun grafiğine, ıcığına, cıcığına, her şeyine bakarım. Kimse kusura bakmasın.

iamburak

12.5.2016 00:02:17

+1
Oyunda diplomasiye ne kadar önem verirlerse o kadar iyi. Anlaşmaların detayı ve çeşitliliği çoğalmalı. Ayrıca neden böyle rengarenk bir renk paleti seçmişler anlamadım beşinci oyun gayet iyiydi. Bu çok oyuncak havasında olmuş

bykrm

11.5.2016 23:35:20

+8
Oyunda grafik arayanlar neden dışlanıyor anlamıyorum. Diğer etkenleride güzel olsun grafikleride. Ben belki grafik daha iyi olunca daha çok zevk alıyorum bundan sanane.

Wayward Son

11.5.2016 23:30:55

+1
Yine grafik tartışması gelmiş. Grafiklere aşık olan bir benim sanırım. Civ5'e göre çok daha net ve anlaşılır olmuş harita. Tek kelimeyle "temiz" olmuş. Deli gibi bekliyorum.

EXios

11.5.2016 23:02:00

+2
Mobile böyle birşey yapacaklar güzel olurda pc için en azından daha gerçekçi olmalıydı yada böyle renkli olacaksada daha güzel birşey olabilirmiş çıkışını beklicez.

Shovel Knight

11.5.2016 22:34:24

+4
hep aynı muhabbet grafiklere mi bakılırmış adamlar ortaya grafik diye bir şey koymamış ki çocuk oyunu gibi yapmışlar bu görünüşü yadırgamayanlar telefonda tablette çok oyun oynamış heralde ben bu oyunu şu haliyle ciddiyete bile almam

smalsrol

11.5.2016 22:26:12

+3
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Civilization oyununda grafik arıyorsan büyük ihtimalle serinin hiç bir oyununu oynamadım, gayet normal oynamaman fakat madem oynamadığın, bilmediğin oyuna sırf niye yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Bu arada eve geldim PC'yi açtım ilk gördüğüm haber buydu çok şaşırdım ve mutlu oldum çok uzun süre de bekletmeyecek daha ne olsun.
2K, arkadaşlarına söyle de her oyunu 200 liradan satışa çıkarmasınlar :)

otorobot

11.5.2016 22:06:43

+1
Grafikler kötü

2K

11.5.2016 22:05:43

+3
Civilization oyununda grafik arıyorsan büyük ihtimalle serinin hiç bir oyununu oynamadım, gayet normal oynamaman fakat madem oynamadığın, bilmediğin oyuna sırf niye yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Bu arada eve geldim PC'yi açtım ilk gördüğüm haber buydu çok şaşırdım ve mutlu oldum çok uzun süre de bekletmeyecek daha ne olsun.

erkayer62

11.5.2016 22:00:45

0
oyunun türkçe gelme olasılığı var mı?

msc1515

11.5.2016 21:31:26

+10
Sıra tabanlı oyunda neyin grafiğini arıyosunuz be adamlar , nasıl bir fetişizm boyutuna varmış bu takıntınız .

rtsbora

11.5.2016 21:26:42

0
Grafiker Age of Empires Online'ı anımsattı.

ultralisan

11.5.2016 21:22:00

0
Grafikler kötü değilde biraz mobil ve basit duruyor. Neyse ben Total War konusuna döneyim.

aherab

11.5.2016 21:05:19

+6
Oyun renk paleti daha canlı seçilmiş. Sıra tabanlı oyunda grafik aramanın anlamı yok. "dinamik diplomasi" kısmı gerçekten dolu dolu olursa tadından yenmez.

Shovel Knight

11.5.2016 21:03:44

+1
mobil oyun gibi ben hiç beğenmedim böyle bir harekete ne gerek vardı onuda anlamadım civ beyond earth e civ v in aynısı dedikleri için bunu farklı mı yapmak istediler acaba

enoiciyiz

11.5.2016 21:00:17

+5
Grafikler çizgi filmden hallice.5. oyun daha iyiydi.

mlkvr

11.5.2016 20:57:42

+1
Grafikler bence gayet iyi ve göze hoş geliyor tek sıkıntı acaba 5.oyunun üstüne ne kadar koyabildiler beyond earth tarzı dlcye benzeyen bir oyun olmasında

Wayward Son

11.5.2016 20:49:13

0
"Çok Geniş İmparatorluklar Civilization VI önceki tüm oyunlardan çok daha büyük olup imparatorluklarımızı çok geniş alanlara yayma imkanı sağlayacak. Daha önce hiç bu kadar büyütmediğiniz imparatorluğunuzun bu oyunda keyfini çıkaracaksınız." Bu maddeye bayıldım. Hadi bir tur daha ^^

MantarTheGreat

11.5.2016 20:46:38

+3
Grafikler leş.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız