Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çinliler Sonunda iPad'in de Benzerini Yaptı


 
    Eskiden Çin denilince büyük tarihi, kültürü veya nüfusu aklımıza gelirken şimdi ise "kopya ürünler cenneti" imgesi gözümüzün önünde beliriyor.
 
     Japonya'da bugün piyasaya çıkan iPad'in çıkışıyla aynı zamanda Çinliler de boş durmamış iPed (resimlerde Apad diye bir şey de var) adlı korsan bir cihazı satışa sunmuş. Görünüş olarak iPad ile neredeyse birebir aynı olan bu cihaz Çin'in Shenzhen eyaletinde satışa çıkmış.
 
     İşin ilginç tarafı ise Shenzhen'in İpad ve iPhone'un üretildiği yer olması. Japonya'da da satıldığı söylenen (büyük ihtimalle el altından) iPed'in fiyatı 105 dolarken (¥9,600), iPad ise 536 dolardan (¥48,800) satılıyor. Tabi Japon televizyonları da yukarıdaki resimde görebileceğiniz gibi hemen bu olayı haber yaptılar.
 
    Intel çipinin yanı sıra google'ın açık kaynaklı işletim sistemi Android'i de kullanan iPed'in iPad'e darbe vurup vuramayacağını önümüzdeki günlerde göreeğiz. Eğer işe yarar birşeyse fiyatı nedeniyle iPed çok tutulabilir.
 
    Aşağıdaki resimde iki cihazı karşılaştırılmış. Sol tarafta iPed'i görürken sağda ise iPad bulunuyor. Sanki iPed daha kaba duruyor.
 
    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak iPad Apple iPhone Tablet PC iPed Çin
Insomniac, "I-5" Adlı Oyununu İptal Etmiş Battlestar Galactica Bestecisi SOCOM 4'e Göz Dikti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TIME

8.6.2010 22:23:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: D3ViL B0Y Donumuzda dahil herşey Çin malı oldu :D...
Güzel bir olay Tr ye gelmese de.

laserion

28.5.2010 20:12:25

0
BSC Misafiri kardeşim kendi tasarımları ve başarılı oldukları ürünlerde var mesela Dingoo adında bir oyun konsolu var bilinen pek çok klasik arcade oyununu çok rahat ve hızlı bir şekilde oynatıyor hatta kendi yapımları olan bir oyunda cihazın içinde yüklü geliyor Amerikada büyük ilgi görmüş bu cihaz bende beğendim doğrusu bak bu linkten [link=http://www.youtube.com/watch?v=lxzrTGvINXw]Tıkla[/link] de görebilirsin nasıl bir cihaz olduğunu.

Cihad208

28.5.2010 14:22:40

0
Donumuzda dahil herşey Çin malı oldu :D...

BSC Misafiri

28.5.2010 13:08:06

0
bu çinler tasarımdan zerre anlamıyor. madem taklitini utanmadan yapıyorsun bari aynısını yapta ilgi çeksin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız