Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çin'in Mobil Oyun Pazarı ABD'nin Tahtını Sallıyor


     Çin son yıllarda teknoloji alanında önemli adımlar atıyor ve Çinliler de tüketim konusunda dünyanın en önde gelen ulusu olma yolunda ilerliyorlar. Superdata'nın yeni verilerine göre Çin mobil oyun pazarı, dünyanın en büyük oyun pazarı olan ABD'yi geride bırakacak.
 
    Superdata'ya göre Çin'in mobil oyun harcamaları bu yıl 3 milyar doları aşacak. ABD'nin mobil oyun harcamaları ise 3.2 milyar dolar civarında olacak. Araştırmada ABD'nin mobil oyun pazarının %7 büyüyeceği belirtilirken, Çin'de ise 2013 yılına göre büyümenin 2 katına çıkacağı düşünülüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry Apple IPhone Çin ABD Mobil Oyun Mobile
Sniper Elite 3'ten Keskin Nişancılık Dersleri Bu Videoda Dying Light'ın 25 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

9.5.2014 06:00:23

0
Çin iyi gidiyor. Mobil pazarda işi ilerletecek gibi.

pudinkk

8.5.2014 23:14:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ne zannediyordunuz ABD sonsuz kadar süper güç olarak kalacağınımı Çin bayrağı abd sen alacak Miktar kalitedir.
miktar kalite değildir kardeşim.aksine insan kalitesinin,yaşam kalitesinin düşmesidir.senin mantığına göre Türkiye 3 kat daha fazla nüfusla daha iyi bir yerde olmalı,teoride bile mantıklı değil.doğal kaynakların tüketilebilirliği diye bir şey var, yaşadığın toprak bu nüfusu besleyip idame ettirebilecek mi? insan hayatının damla değeri olmadığı foxconn gibi hapishane koşullarınla kafa kafaya giden fabrikalarda hayatlarını tüketiyorlar , şu anda çin topraklarının 1/5 inin ağır metallerle kirlendiği ,insanların yedikleri yiyeceklerin sınırların kat kat üstünde kirlilikte olduğu bir ülkede kaliteden nasıl bahsedebiliriz.kaynak>>[link=http://www.theguardian.com/environment/chinas-choice/2014/apr/18/china-one-fifth-farmland-soil-pollution]guardian[/link] Çin ekonomik olarak büyümüş olabilir ama bir yandan problemleri de büyüdü.Bir ülkenin topraklarının tarım üretimi açısından yok olması demek felakettir.

Bowser Zeki

8.5.2014 18:11:16

0
O kadar nüfus var olsun bi zahmet.

BSC Misafiri

8.5.2014 12:31:32

0
Ne zannediyordunuz ABD sonsuz kadar süper güç olarak kalacağınımı Çin bayrağı abd sen alacak Miktar kalitedir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız