Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çin Ligi LPL, Corona Virüsü Sebebiyle Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

 
      League of Legends Çin Pro Ligi (LPL), son dönemde ortaya çıkan Corona virüsü sebebiyle belirsiz bir tarihe kadar ertelendi. Şu an Çin Yeni Yılı kutlamaları için tatilde olan ligin karşılaşmalarına 5 Şubat'ta devam edilecekti. Tatil sebebiyle LPL oyuncularının çoğu aile evlerinde bulunuyor.  
 
     Bununla birlikte Çin'de bulunan Amerikalı LPL sunucularından Joe “Munchables” Fenny, sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak son durumları hakkında bilgi verdi. Munchables paylaştığı videoda aynı kadrajda yer aldığı diğer yabancı sunucular ile lig programının açıklanacağı zamana kadar ülkelerine döneceklerini söyledi. Sunuculardan Fenny, videodaki konuşmasında “Açıkça söylemek gerekirse, virüs konusunda çok güvendeyiz, şu anda bizde herhangi bir semptom yok ve ailelerimizi görmeden önce kontrol edilebilmemiz için gideceğimiz havalimanları ile temasa geçiyoruz.” dedi. 
 
     Corona Virüsü, Çin Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı güncel bilgilere göre şu zamana kadar 106 ölüme neden oldu. Ayrıca 4529 doğrulanmış, 5794 şüpheli ve 60 iyileşen vaka mevcut. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
LCS 2020 Bahar Mevsimi 1. Hafta Karşılaşmaları Oynandı The Walking Dead: Saints & Sinners İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız