Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çevrimiçi aksiyon oyunu Synced bu yaz geliyor

 
 
Yayıncı Level Infinite ve geliştirici NExT Studios, çok oyunculu loot odaklı üçüncü şahıs nişancı oyunu SYNCED'in bu yaz Steam üzerinden PC için çıkacağını duyurdu. Konsol sürümleri daha sonraki bir tarihte duyurulacak.
 
Arkadaşlarla beraber atılacağımız bir dünya
 
 
 
NExT Studios tarafından geliştirilen çevrimiçi odaklı SYNCED oyunu içerisinde arkadşlarımızla beraber takım kurabilecek, kendi stilimize göre silahlar elimize alabilecek, bunları kullanabilecek ve geliştirebileceğiz. Kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunan oyun bu yaz çıkış yapacak ve oynaması ücretsiz olacak.
 
Oyun içerisinde hem PvE ve PvP modları yer alacak. Dilediğimiz moda giriş yaaprak arkadaşlarımızla beraber bu mücadeleye atılabileceğiz. Bilim kurgu temasını işleyen bu yapım içerisinde tuhaf yaratıklar - canavarlar yer alacak ve bunları da alt etmek için ekiple beraber koordineli çalışmak gerekecek.
 
Oyunda farklı farklı bölgelere ilerleyebilecek, etrafı keşfedecek, keşfederken sağdan solan çeşitli lootlar yapabilecek ve yeni eşyaların sahibi olabileceğiz. Loot odaklı çevrimiçi nişancı oyunu bizlere geniş içerik sunmayı hedefliyor.
 
SYNCED çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube aksiyon pc SYNCED
Nisan ayı içerisinde çıkış yapacak Switch oyunları: 2023 Birinci şahıs nişancı oyunu Battle Shapers duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SYNCED
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız