Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cerny: "Knack Oyuncuların 2. Tercihi Olabilir"


     Playstation 4'ün donanımını hazırlayan ve aynı zamanda Crash Bandicoot serisinin de yaratıcıları arasında bulunan Mark Cerny şu sıralar SCEJ ile birlikte Playstation 4 için Knack adlı bir platform oyunu hazırlıyor. Cerny, Knack'in ilk düşünülecek oyun olmadığının farkında olduğunu söylüyor.
 
     "PS4'ün çıkışında çok sayıda hardcore oyunun olacağını biliyordum, buna karşın daha farklı türde oyunların olmaması için bir sebep göremedim. Bir hardcore oyuncu olarak mutlaka gidip Killzone: Shadow Fall, Watch Dogs veya Destiny alacaksınızdır. Peki ya ailenizin geri kalanı ne olacak? Knack'in ortaya çıkmasındaki ana düşünce buydu."
 
     Gerçekten de Shooter oyunların her yanı sardığı bu dönemlerde Knack gibi oyunlara Playstation 4 sahipleri büyük ilgi gösterebilir. Ne de olsa oyuncular farklı deneyimler yaşamak istiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Knack PS4 Platform Aksiyon Playstation 4 Sony Japan Studio
Rockstar, Londra'da Geçecek Bir GTA Düşünmüyor Injustice: Gods Among Us için Yeni Yama Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.9.2013 22:19:26

0
platform falan demisken Ps3 "Rain" isimli oyunun demosu Tgs' den http://www.youtube.com/watch?v=8pqlQX7Czqg

mhakannn

20.9.2013 20:10:33

+1
Açıklama her ne kadar doğru olsa da platformların her geçen gün kenara itilmesi, alternatif olarak görülmesi beni üzüyor. Knack ortalama bir oyundan fazlası olmayacak çünkü asıl bu işin ustaları artık platform oyunu yapmıyor. Insomniac Games, Naughty Dog yeniden PS3 platforma çalışsalardı belki platform türü hakettiği yere kavuşacaktı. PS1'deki platformlar konsolun en baba oyunlarıyken bu nesilde fazlasıyla yok sayıldılar. Umarım gelecek nesilde büyük firmalar platform oyunlarına çalışır.

WiiSmash

20.9.2013 20:07:54

0
FPS+Kan+Şiddet= Hardcore değildir Hardcore herkesin oynayamayacağı, geçemeyeceği, zorlayıcı oyunlardır. Mesela Call of Duty FPS, Kanlı ve Şiddetli ama yine de zorlayıcı, düşündürücü bir yanı yok vur geç vur geç şeklinde. ve Casual sanılan bazı Mario oyunları bile CoD'dan daha hardcore (hepsi değil o ayrı)

BSC Misafiri

20.9.2013 13:36:33

+4
Yakinda platform oyunu diye fps oyunlari sunacaklar varolanlari da kaybedecegiz. Ilginc... ayni silahi daha iyi grafiklerle görmek isteyen bir insan yigini var. Tamam bende hani fps oynamam degil ama oyun piyasasi özellikle de yuksek butceli yeni jenerasyon oyunlarin buyuk cogunlugu fps oldu. eger neo gaf gibi bir yerleri takip eden varsa insanlarin platform oyunlarina ne kadar ac oldugunu görebilir. Bagimsiz yapimcilarin degere binmesinde ki sebeplerden biride bu durum. Knack'i cok begenmesem de platform oyunlarinin sayisinin artmasini istiyorum.

BSC Misafiri

20.9.2013 13:36:28

+4
Mark Cerny'i ayakta alkışlıyorum.

Frozen Grenadier

20.9.2013 12:50:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei hardcore oyunculuğunun anlamı günden güne saçmalıyor... önüne geleni vur hardcore oyunsa vay halimize benim ilk tercihlerimden Knack. Varsın casual saysınlar.! kimin umurunda..
Rayman in CoD dan daha zor olduğu bir dünyada yaşıyoruz ne bekliyosun ki :D

RedTurkei

20.9.2013 12:28:28

+2
hardcore oyunculuğunun anlamı günden güne saçmalıyor... önüne geleni vur hardcore oyunsa vay halimize benim ilk tercihlerimden Knack. Varsın casual saysınlar.! kimin umurunda..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knack
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız