Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çatışma OF: Red River Videosu İle Hareketleniyor

Çatışma OF: Red River Videosu İle Hareketleniyor
 
     Codemasters® bugün EMEA bölgesinde 21 Nisan tarihinde piyasaya çıkacak olan, milyonlar satan taktik savaş serisinin yeni oyunu Operation Flashpoint®: Red River™’ın yeni bir videosunu yayınladı. ‘Odak Kayması’ isimli video oyun anlatımına odaklanıyor ve deniz piyadelerinin şiddetlenen savaş ortamına nasıl ayak uydurmaları gerektiğini anlatıyor.

     ‘Odak Kayması’ videosu, Tacikistan’daki bir görevin, deniz piyadelerinin tahmin edemeyeceği kadar tehlikeli bir hale gelmesini konu ediyor. Amerika’yı tehdit eden bir ayaklanmayı bastırmakla görevlendirilen deniz piyadeleri kendilerini bir anda bölgedeki yegane askeri otorite olduğunu kanıtlamak isteyen Halkın Kurtuluş Ordusu (HKO) ile karşı karşıya buluyor.

     Oyun içi görüntüler, bir çok savaş aracına, hava desteği ve son teknoloji ürünü silahlara sahip olan HKO’nun, gölgelerde saklanıp çatışan direniş savaşçılarına oranla ne denli farklı bir zorluk sunduğunu gözler önüne seriyor. Videoda deniz piyadeleri “teknolojik olarak eşit, ama sayıca çok üstün” olan HKO ile kapalı alanlarda, uzak mesafede ve gece ortamlarında çatışmaya girerken gösteriliyor. HKO son derece disiplinli, kararlı ve iyi donanımlı. Bu, deniz piyadelerinin tercih etmediği, ama hayatta kalabilmek için ayak uydurmak zorunda olduğu bir savaş.

     Operation Flashpoint: Red River, Avrupa’da 21 Nisan tarihlerinde Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games For Windows® LIVE için çıkacak ve otantik taktik savaş oyunlarının yeni standardını belirleyen oyun olacak. Oyun hakkında en yeni bilgiler için www.facebook.com/flashpointredriver ve www.twitter.com/flashpointgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
 
                                                                                                         Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Operation Flashpoint Codemasters aksiyon
Guitar Hero'ya Modern Rock Paketi Castlevania: LoS'un İlk DLC'si Bu Ay Sonu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GodOfWar58

9.3.2011 11:26:56

0
Pek fazla birşey beklemiyorum ama beni yanıltabilirde...

merich

8.3.2011 23:40:01

0
Önceki oyunu beğenmemiştim ama bu güzel olacak sanırım. En azından oynanabilir gibi duruyor =) Codemasters isterse rally'de olduğu gibi taktiksel fps'nin de kralı olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Operation Flashpoint: Red River
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız